Yπέροχα, αφράτα (και υγιεινά) κεφτεδάκια από γαλοπούλα

Yπέροχα, αφράτα (και υγιεινά) κεφτεδάκια από γαλοπούλα

Και το καλύτερο; Γίνοντα σε 3 απλά βήματα!

Εύκολα και νόστιμα, τα κεφτεδάκια αυτά είναι τόσο ωραία που θα σας κάνουν να ξεχάσετε ακόμα και αυτά της μαμάς.

Υλικά
500 γρ. κιμάς γαλοπούλας
500 γρ. χοιρινός κιμάς
2 μεγάλα αβγά ελαφρά χτυπημένα
1/2 κουταλιά σκόρδο σε σκόνη
1.2 κουταλιά αποξηραμένη ρίγανη
1/2 κουταλιά αποξηραμένος βασιλικός
1/2 κουταλιά αλάτι
1/4 κουταλιά πιπέρι
2 ψιλοκομμένα κλωναράκια μαϊντανού
1 κούπα φρυγανιά

Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη φρυγανιά.
2. Ρίξτε τη φρυγανιά στο μείγμα και πλάστε τα κεφτεδάκια σε μικρές μπαλίτσες.
3. Βάλτε τα σε ένα ταψί ελαφρά αλειμμένο με ελαιόλαδο και ψήστε τα στο φούρνο στους 180C για περίπου 45 λεπτά.