Καραμελωμένα καρότα για τα ψητά σας κρέατα

Εντάξτε τα λαχανικά στην διατροφή σας -ώρα το καλοκαίρι ρέουν άφθονα- και συνδυάστε τα ψητά σας κρέατα με μία μερίδα ψητών λαχανικών. Και θα είναι πολύ νόστιμα και θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την άψογη γραμμή σας. Επίσης είναι ένας ακόμη τρόπος για να ψήσετε τους μικρούς σας ότι τα λαχανικά είναι νόστιμα και θρεπτικά.

Υλικά
4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
1 κουτ. σούπας πιπερόριζα ψιλοκομμένη
1 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. σούπας ζάχαρη ακατέργαστη
½ κούπα λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
ελαιόλαδο
αλάτι
λευκό πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε να κάψουν την ζάχαρη, το μέλι και το λάδι. Με την πρώτη βράση ρίχνουμε τα καρότα και την πιπερόριζα και τα αφήνουμε να μελώσουν.
2. Στη συνέχεια σβήνουμε με το ξύδι και το κρασί. Ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε.
3. Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό ακόμα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ