Οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες!

Οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες!

Τραγανές, χρυσαφένιες, πεντανόστιμες!

Οι τέλειες τηγανητές είναι υπόθεση όλων. Δεν ενδείκνυνται για καθημερινή κατανάλωση, αλλά αφού θα πάρετε τις θερμίδες τους, ας είναι τουλάχιστον τέλειες.

Υλικά
6 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
6 κούπες ελαιόλαδο
1/4 κούπας λίπος πάπιας
Αλάτι

Εκτέλεση
1. Αντί για τηγάνι, χρησιμοποιείστε μια βαθιά κατσαρόλα.
2. Ρίξτε το λίπος και το λάδι.
3. Μόλις κάψει ρίξτε τις πατάτες για 15 περίπου λεπτά χωρίς να τις ανακατέψετε.
4. Μετά από το τέταρτο ανακατέψτε ελαφρά και μετά από 5 με 10 λεπτά βάλτε τις πατάτες και στραγγίξτε τις σε χαρτί κουζίνας.