Καλό μήνα με μια λαχταριστή, σπιτική τάρτα με μοτσαρέλα και τοματίνια!

Καλό μήνα με μια λαχταριστή, σπιτική τάρτα με μοτσαρέλα και τοματίνια!

Θα την λατρέψετε

Όλοι αγαπάμε μια νόστιμη, τραγανή, λαχταριστή τάρτα. Η παρακάτω συνταγή είναι εύκολη, γευστική και καλοκαιρινή. Δοκιμάστε την!

Υλικά
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Έτοιμη ζύμη τάρτας (1/2 φύλλο)
1 κούπας τοματίνια
1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Σε μία επιφάνεια ρίξτε λίγο αλεύρι και απλώστε τη ζύμη ώστε να πάρει σχήμα ορθογωνίου. Απλώστε την σε ένα μεσαίο ταψί και βάλτε τη στο ψυγείο για μισή ώρα.
4. Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο και τρυπήστε τη τάρτα με ένα πιρούνι. Ρίξτε μέσα τα τοματίνια, αφού τα έχετε κόψει στη μέση, και τη μοτσαρέλα. Ρίξτε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.
7. Ψήστε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και η μοτσαρέλα να αρχίσει να αφρίζει. Αφήστε τη λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.