Απίθανη αλμυρή μπουγάτσα σε 3 βήματα

Mια πεντανόστιμη λιχουδιά, χωρίς καθόλου κόπο.

Δεν χρειάζεται να είσαι από την Θεσσαλονίκη για να ξέρεις από καλή μπουγάτσα. Με αυτή την πανεύκολη συνταγή μπορείτε να φτιάξετε την δική σας, σπιτική, αλμυρή μπουγάτσα, που θα ξετρελάνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Υλικά
500γρ. φύλλα κρούστας
150γρ. λιωμένο βούτυρο
300γρ. φέτα
200γρ. μοτσαρέλα σε μπαλίτσες κομμένες στη μέση
100γρ. κασέρι τριμμένο
1 ποτήρι γάλα
4 αυγά
πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βουτυρώνετε καλά ένα ταψί. Παίρνετε όλα τα φύλλα κρούστας, τα βουτυρώνετε καλά και τα σουρώνετε στον πάτο του ταψιού μέχρι να τον καλύψουν.
2. Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ρίχνετε πάνω στα φύλλα.
3. Τα ψήνετε στους 180C σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Βγάζετε τη μπουγάτσα από τον φούρνο, την αφήνετε να κρυώσει λίγο και σερβίρετε.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ