Η διάσημη σεφ, Νίκη Μερκούρη μαγειρεύει τυρόπιτα ψαλιδισμένη

Η διάσημη σεφ, Νίκη Μερκούρη μαγειρεύει τυρόπιτα ψαλιδισμένη

Εύκολη και γρήγορη η τυρόπιτα αυτή θα σας κάνει να φαίνεστε η τέλεια νοικοκυρά σε χρόνο dt.

Υλικά
1/2 κιλό φύλλα κρούστας
1/4 φέτα τριμμένη
1/4 γκούντα τριμμένο
1/4 έμενταλ τριμμένο
1/4 κασέρι τριμμένο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
4 αβγά χτυπημένα
4 κουταλιές της σούπας πουρές σε σκόνη
Πιπέρι κομμένο
1 φλιτζάνι βουτύρου λιωμένο

Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα φύλλα με ψαλίδι σε λεπτές κορδέλες.
2. Ανακατεύουμε όλα τα τυριά μαζί.
3. Ζεσταίνουμε λίγο το γάλα και το αραιώνουμε με ένα φλιτζάνι με νερό.
4. Ανακατεύουμε με τα αβγά και τον πουρέ
. Βουτυρώνουμε το πυρέξ και ρίχνουμε τις κορδέλες στην βάση. Τις υπόλοιπες τις κρατάμε από πάνω.
6. Ρίχνουμε τα τυριά και τα στρώνουμε πάνω από τις κορδέλες κρούστας.
7. Ρίχνουμε πάνω στα τυριά το γάλα με τα αβγά.
8. Τέλος ρίχνουμε τις κορδέλες σφολιάτας και ραντίζουμε το βούτυρο λιωμένο πάνω από το φύλλο.
9. Ψήνουμε για 1/2 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.