Η σπιτική σάλτσα BBQ όπως τη φτιάχνει στο HOPS, από το Γιώργο Γεράρδο

Πρόσφατα είχα τη μεγάλη χαρά να ανοίξω το καινούργιο μου εστιατόριο HOPS. Είναι μια μπυραρία/μπερκεράδικο με έμφαση στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, στις θαυμάσιες μπύρες και τα ιδιαίτερα κοκτέιλ με μπύρα. Πολλοί πελάτες με ρωτούν για τις διάφορες σάλτσες που φτιάχνουμε μόνοι μας και πιο συγκεκριμένα αρέσει πολύ η γλυκόξινη και καπνιστή σάλτσα BBQ.
Θα σας εξηγήσω βήμα βήμα τη συνταγή και θα σας προτείνω να τη συνδυάσετε με φτερούγες κοτόπουλου, αλλά η σπιτική αυτή σάλτσα BBQ είναι επίσης μια θαυμάσια μαρινάδα για χοιρινό, μοσχάρι, αλλά και αρνάκι.
Είναι ένα θαυμάσιο και πολύ οικονομικό ορεκτικό, ιδανικό για παιδικά πάρτυ ή και για κινηματογραφικές βραδιές στο σπίτι με φίλους. Θα γλύφουν όλοι τα δάκτυλα τους! Για λόγους οικιακής οικονομίας προτιμώ να αγοράζω τις φτερούγες από το κρεοπωλείο ολόκληρες παρά συσκευασμένες από το super market, Η διαφορά στη τιμή είναι υπερδιπλάσια...

 

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ