Ντελικάτη σούπα βελουτέ καρότου και μήλου

Μπορεί να μην είναι αυτή η ιδέα που έχετε για τις σούπες, αλλά αν φάτε σίγουρα θα αποζημιωθείτε γευστικά.

Υλικά
500 γρ. καρότα
2 μήλα
Χυμός από ένα πορτοκάλι
1 κλωνάρι θυμάρι
Κανέλα
1/2 κρεμμύδι μισό
Αλάτι
Πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Ξεφλουδείστε τα καρότα και τα μήλα και κόψτε τα σε κύβους.
2. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τσιγαρίστε το σε δύο κουταλιές ελαιόλαδο.
3. Ρίξτε μέσα το θυμάρι.
4. Προσθέστε τα καρότα και τα μήλα και αφήστε τα να σοταριστούν.
5. Ρίξτε λίγο αλάτι, κανέλα και πιπέρι και καλύψτε τα φρούτα και τα λαχανικά με νερό.
6. Αφήστα να βράσουν τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
7. Ρίξτε τα σε ένα μπλέντερ και προσθέστε το χυμό του πορτοκαλιού και ανακατέψτε.
8. Ρυθμίστε το αλάτι και το πιπέρι.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ