Μοσχαράκι κοκκινιστό με μαύρη μπύρα και χοντρά μακαρόνια

90 SHARES

Η συνταγή της ημέρας.

ΥΛΙΚΑ

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

6-7 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. πελτέ

1 ξυλάκι κανέλλας

½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

3 φύλλα δάφνης

400 γρ μαύρη μπύρα

1 κύβο ζωμό βοδινού

400 γρ ντομάτα κον κασέ

1 λίτρο νερό

Αλάτι - Πιπέρι

500 γρ. χοντρά μακαρόνια

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ