Pretzel από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Μαζί με το χοντρό αλάτι μπορείτε να πασπαλίσετε από πάνω και παπαρουνόσπορο ή κάποιο ξερό μυρωδικό.

ΥΛΙΚΑ

4 κ.γ. ξερή μαγιά

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα 110 γρ. ζάχαρη

300 ml χλιαρό νερό

600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 ½ κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. ηλιέλαιο

90 γρ. σόδα μαγειρικής

650 ml βραστό νερό

Αλάτι, χοντρό, για το πασπάλισμα των pretzel   

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

 
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies