Κοτομπουκιές από τον Γιώργο Τσούλη

1 SHARE

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.

ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Στήθος κοτόπουλου
100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα
80 γρ. Παρμεζάνα
80 γρ. Αλεύρι
2 Αυγά, χτυπημένα
½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη μαρινάδα:
500 ml Ξινόγαλα
1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο
½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη
½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ