Γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

Γιουβαρλάκια από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό. Ανακατεύουμε προσεκτικά.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 Αυγό

1/4 του μάτσου Μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου 'Ανηθο, ψιλοκομμένο

150 γρ Ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σούπα:

1 μεγάλο Καρότο, τριμμένο

1 Πατάτα, κομμένη σε κυβάκια

1 Κύβο ζωμό λαχανικών

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

1 στικ Σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

1 λίτρο Νερό

20 ml. Ελαιόλαδο


Υλικά για το αυγολέμονο:

2 Αυγά μεγάλα

Χυμό από 1 λεμόνι...

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com