Στρόμπολι με αλλαντικά

Στρόμπολι με αλλαντικά

ΥΛΙΚΑ

Για το ζυμάρι:

13 γρ. ξερή μαγιά

300 - 350 ml χλιαρό νερό

11 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

1 κ.σ. ελαιόλαδο

500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κ.σ. θυμάρι ξερό

1 κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση:

3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα

4 σκ. σκόρδο λιωμένες

50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για πασπάλισμα

10 φέτες ζαμπόν

10 φέτες σαλάμι μπύρας

10 φέτες πάριζα

8 λεπτές φέτες μοτσαρέλα

8 φέτες ένταμ

150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com