Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα

Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα

#tsoulotip: Το γάλα το βάζουμε για να μας γίνει ακόμα πιο αφράτη η ομελέτα μας.

 

ΥΛΙΚΑ

50γρ. Βούτυρο και έξτρα για το βουτύρωμα του σκεύους

6 Μέτρια πράσα ξεπλυμένα καλά και ψιλοκομμένα

2κ.σ. Ελαιόλαδο

12 Μεγάλα αυγά

800ml. Γάλα πλήρες

Αλάτι-πιπέρι

300γρ. Τριμμένη γραβιέρα

250γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μικρά κυβάκια

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com