Αφράτη ομελέτα με σύγκλινο και γραβιέρα

3 SHARES

#tsoulotip: Το γάλα το βάζουμε για να μας γίνει ακόμα πιο αφράτη η ομελέτα μας.

 

ΥΛΙΚΑ

50γρ. Βούτυρο και έξτρα για το βουτύρωμα του σκεύους

6 Μέτρια πράσα ξεπλυμένα καλά και ψιλοκομμένα

2κ.σ. Ελαιόλαδο

12 Μεγάλα αυγά

800ml. Γάλα πλήρες

Αλάτι-πιπέρι

300γρ. Τριμμένη γραβιέρα

250γρ. Σύγκλινο κομμένο σε μικρά κυβάκια

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ