Φτιάξε μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί

#tsoulotip: Βάζουμε τη μεμβράνη στη μπεσαμέλ για να μην δημιουργηθεί πέτσα στην επιφάνειά της. 2. Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η γέμιση για μην πανιάσει το φύλλο.

 

ΥΛΙΚΑ

8 φύλλα κρούστας

300 ml γάλα, πλήρες

40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. τυρί gouda, τριμμένο

200 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο

1 αυγό, medium

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο, για το άλειμμα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ