Sacher torte (Ζαχερτόρτε) από τον Γιώργο Τσούλη

5 SHARES

Κλασική συνταγή για το αγαπημένο μου Αυστριακό γλυκό.

#tsoulotip: Η σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει καλά πριν τη ρίξουμε στο μείγμα με τα αυγά για να μην κόψει.

ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. ζάχαρη άχνη
6 αυγά, large χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
130 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
Πολύχρωμες τρούφες, για το σερβίρισμα

Για την επικάλυψη:
300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
180 ml νερό
180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
300 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ