Η Χαρά Παππά του GNTM είναι πιο fit από ποτέ και η συνταγή της για τηγανιτές πατάτες είναι yummy

Πατούλια Κατερίνα
Η Χαρά Παππά του GNTM είναι πιο fit από ποτέ και η συνταγή της για τηγανιτές πατάτες είναι yummy

Η Χαρά Παππά, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα στο GNTM 2, μοιράστηκε τη healthy συνταγή της για πατάτες.

Η Χαρά Παππά είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν περάσει από το GNTM και έχουν αφήσει το στίγμα τους. Η Χαρά ήταν παίκτρια του GNTM 2 και κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Χαρά είναι επίσης γνωστή και για τη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί με τον οποίο είχαν σχέση επί σειρά ετών και χώρισαν το 2020 στο ξεκίνημα της πανδημίας. Η Παππά είναι ξανά ερωτευμένη αυτό το διάστημα με τον αγαπημένο της Στέφανο Τσαγκαράκη και η αλλαγή στην εμφάνισή της που έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια, την κάνει να λάμπει.

Η Χαρά έχει χάσει πολλά κιλά και η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι πως ναι. Όταν με βλέπετε να αδυνατίζω ή πολύ καλά είμαι ή πολύ άσχημα… Και οι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο κακές ας πούμε… οπότε λίγο η ζέστη, λίγο ένα σφίξιμο στο στομάχι, λίγο οι ημικρανίες οδήγησαν σε αυτό… δε με χαροποιούν οι αιτίες λοιπόν! Να εύχεστε να είστε χαρούμενοι πάνω απ΄ όλα και να προσέχετε τον εαυτό σας».

281086860_117955307410940_3289512567363763041_n.jpg

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων διατηρεί τις νέες της αναλογίες με σωστή διατροφή. Πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε την συνταγή της για healthy πατάτες.

Οι πατάτες στη λαδόκολλα της Χαράς

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε.

Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ταψί κι αφού βράσουν οι πατάτες τις τοποθετούμε στο ταψί και τις πατάμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν κομματάκια.

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά που μας αρέσουν. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνουν τραγανές.