Pop corn με σαφράν

Pop corn με σαφράν

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μην αγαπά το pop corn, είτε παρακολουθώντας ταινίες είτε όχι, δείξτε τον μας τώρα. Και μόνο η μυρωδιά του φρέσκου βουτύρου που λιώνει πάνω στο καλαμπόκι, είναι αρκετή για να το λατρέψεις. Το ανάλαφρο και υγιεινό αυτό συνοδευτικό, έχει αρκετές παραλλαγές, γλυκές και αλμυρές, και σήμερα θα σας δώσουμε μια τέτοια. Το pop corn με σαφράν (ή κρόκο κοζάνης) είναι πολύ νόστιμο και διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει, ενώ μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όσο κρατάνε και τα trailers πριν την προβολή μιας ταινίας.

Υλικά
1 φλυτζανάκι του καφέ καλαμποκέλαιο
1 σακουλάκι καλαμπόκι για pop corn
1/4 κουταλάκι θρυμματισμένα νήματα κρόκου
3 κουταλιές φυστικοβούτυρο λιωμένο
λίγο αλάτι

Εκτέλεση
1.Σε κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι.
2.Ρίχνετε το καλαμπόκι και σκεπάζετε αμέσως τη κατσαρόλα.
3.Την κουνάτε ελαφρά έως να σκάσει το καλαμπόκι.
4.Το βγάζετε από τη φωτιά.
5.Ζεσταίνετε το βούτυρο με το κρόκο.
6.Περιχύνετε το καλαμπόκι και ρίχνετε το αλάτι.