Γλυκοπικάντικο χταπόδι σε φωλιά από chips πατάτας

Ένας ξεχωριστός μεζές για να συνοδεύσετε το ούζο και το τσίπουρο. Το ξίδι πάει πολύ στο χταπόδι, ενώ ο πελτές ντομάτας και το μέλι χαρίζουν ιδιαίτερη γεύση στη βινεγκρέτ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies