Σολομός με κόκκινο κάρι

Σολομός με κόκκινο κάρι

Ο σολομός είναι ένα ψάρι που ενδείκνυται για όσους δεν αγαπούν τα προϊόντα της θάλασσας και μπορείτε να το φτιάξετε κάνοντας πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Η σος με το κόκκινο κάρι είναι μία από τις πιο γευστικές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Υλικά
4 με 5 κομμάτια σολομού
1 κουταλιά της σούπας σος κόκκινου κάρι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη
Χοντρό αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1. Ανοίξτε το grill στη μέτρια θερμοκρασία.
2. Βάλτε κάθε φιλέτο σολομού μέσα σε αλουμινόχαρτο.
3. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη σος κάρι, το λάδι, τη ζάχαρη, μισή κουταλιά αλάτι και 1/4 του κουταλιού πιπέρι.
4. Ανοίξτε κάθε αλουμινόχαρτο και αλείψτε κάθε σολομό με τη σος.
5. Ψήστε για περίπου δέκα λεπτά και σερβίρετε.