Ο τέλειος ψητός σολομός

Ο τέλειος ψητός σολομός

Αν δεν έχετε πολύ χρόνο και χρήματα για να φτιάξετε και να φάτε ένα μεγάλο, ακριβό ψάρι όπως το φαγκρί μπορείτε να πάρετε ένα φιλέτο σολομού και να φτιάξετε ένα υπέροχο και υγιεινό φαγητό.

Υλικά
1 φιλέτο σολομού
Αλατοπίπερο
Ελαιόλαδο
Σκόρδο σε σκόνη
Αποξηραμένο θυμάρι

Εκτέλεση
1. Πάρτε το σολομό και βάλτε τον σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.
2. Ρίξτε το αλατοπίπερο, τα σκόρδο και το θυμάρι.
3. Περιχύστε με το ελαιόλαδο και κλείστε το αλουμινόχαρτο.
4. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και ψήστε για μίση ώρα.
5. Ανοίξτε το αλουμινόχαρτο, βγάλτε το φιλέτο και περιχύστε με τα υγρά του.