Σκορδάτες γαρίδες αλά σπανιόλα

Ο απόλυτος μεζές.

Γεύση με το μεγαλείο της απλότητας και της ταχύτητας μαγειρέματος. Τη συνοδεύουμε με φρέσκο ψωμί ή λαγάνα για ευχαριστηθούμε την πεντανόστιμη σάλτσα.

Συστατικά συνταγής
-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-1/2 ποτήρι Real Sangria -6 σκελίδες σκόρδο κομμένες λεπτές φετούλες
-20 μεγάλες γαρίδες
-1 ξερή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
-1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
-Αλάτι

Οδηγίες συνταγής
Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τις γαρίδες καθαρισμένες, μαζί με την καυτερή πιπεριά, προσθέτουμε το 1 ½ ποτήρι Real Sangria. Μαγειρεύουμε για 3 λεπτά, τις γυρνάμε και συνεχίζουμε για άλλα 2 λεπτά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, λίγο αλάτι και σερβίρουμε.

Βάλτε στο τραπέζι σας ένα μπουκάλι Real Sangria και θα δέσει καταπληκτικά

Διάρκεια: 9 λεπτά

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ