Tα διάσημα μπιφτεκάκια σολομού της γιαγιάς!

Γιατί αν δεν ξέρει η γιαγιά, ποιος ξέρει, ε;

Ξεχάστε τα κρεατικά, ξεχάστε τις τυποποιημένες ψαροκροκέτες, έχουμε την τέλεια συνταγή για τα πιο λαχταριστά μπιφτεκάκια του καλοκαιριού (καλά και γενικότερα) που έχετε δοκιμάσει. Κατευθείαν από τον τσελεμεντέ της γιαγιάς, μια συνταγή που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην κουζίνα της.

Υλικά
400γρ. σολομού, στραγγισμένος και σε νιφάδες
1 αβγά, χτυπημένα
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
3κ.σ. φυτικό λάδι

Εκτέλεση
1. Βγάλτε τυχόν κοκαλάκια από τον σολομό. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αβγά και έπειτα προσθέστε το κρεμμύδι, τον σολομό και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
2. Σχηματίστε με το μείγμα 7 με 8 μεσαία μπιφτεκάκια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το λάδι. Τηγανίστε κάθε μπιφτέκι για 5 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει χρώμα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ