Κρύα ζυμαρικά με καπνιστό σολομό στο πιο δροσερό και νόστιμο πιάτο

Ανοιξιάτικο πιάτο με μοναδική νοστιμιά.

Μια συνταγή που σας δίνει όσα διατροφικά στοιχεία χρειάζεστε, μαζί με μια μοναδική γεύση και δροσιά.

Υλικά
150γρ. παπαρδέλες
2 κόκκινες τομάτες
2 κ.γ. κάπαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
Χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
150γρ. καπνιστό σολομό
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση
1. Κόψτε τις τομάτες σε κύβους και βάλτε τες σε ένα μπολ.
2. Προσθέστε τα κρεμμύδια, την κάπαρη, το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό του πορτοκαλιού.
3. Ανακατέψτε και αφήστε τα για μαριναριστούν για περίπου μία ώρα.
5.Μαγειρέψτε τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και πιθανότατα τέσσερα με πέντε λεπτά θα είναι αρκετά για να γίνουν.
6. Στραγγίξτε τις χωρίς να τις περάσετε από κρύο νερό και βάλτε τις στο μπολ μαζί με τα άλλα υλικά.
7. Ψιλοκόψτε το σολομό και προσθέστε τον την ώρα που σερβίρετε τα ζυμαρικά.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ