Απίστευτα και εύκολα τορτελίνια με τόνο και βασιλικό

Ό,τι πρέπει για ένα λαχταριστό γεύμα Σαββάτου ή για μια γρήγορη και νόστιμη λύση μετά από μια δύσκολη μέρα.

Τα ζυμαρικά είναι πάντα μία αγαπημένη και γρήγορη επιλογή για να μαγειρέψετε κάτι όταν δεν έχετε πολύ χρόνο. Η παρακάτω συνταγή είναι λαχταριστή και μπορείτε να τη ετοιμάσετε ακόμα και στο τέλος μία πολύ κοπιαστικής ημέρας.

Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
2 κούπες αρακά
1 κονσέρβα τόνου σε λάδι
1/2 κουταλιά αποξηραμένα φύλλα βασιλικού
Αλατοπίπερο
Παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
1. Βράστε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και μερικά λεπτά πριν τα βγάλετε από τη φωτιά ρίξτε τον αρακά.
2. Σουρώστε.
3. Ανοίξτε τον τόνο και κράτησε 3 κουταλιές από το λάδι του.
4.Αφού αδειάσετε την κατσαρόλα από το νερό, ρίξτε το λάδι του τόνου και μόλις κάψει προσθέστε τον τόνο, τα τορτελίνια και τον αρακά.
5. Βγάλτε από τη φωτιά, ανακατέψετε τα για λίγο και τρίψτε παρμεζάνα.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ