Κοφτό μακαρονάκι σε φόρμα με πιπεριές και κρέμα

Ένας διαφορετικός και δημιουργικός τρόπος για να φάτε τα ζυμαρικά σας.

Υλικά
3 κουταλιές γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 αβγό
200 γρ. ανθότυρο
250 γρ. κασέρι
1 καρότο
1 κολοκυθάκι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
400 γρ. μακαρονάκι κοφτό
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
Λίγο φρυγανιά τριμμένη
1 βιτάμ Culinesse

Εκτέλεση
1. Βράζετε το μακαρονάκι δύο λεπτά λιγότερα από όσο αναγράφει η συσκευασία.
2. Παίρνετε ένα φορμάκι και βάζετε το βιτάμ στα τοιχώματα και πασπαλίζετε με φρυγανιά.
3. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ανθότυρο, το γιαούρτι, το σκόρδο και το αβγό και το γάλα και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν παχύρρευστη κρέμα.
4. Τρίβετε το καρότο και το κολοκυθάκι.
5. Ψιλοκόβετε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κυβάκια.
6. Στο πάτο ενός μικρού φορμακίου ρίχνετε τις πιπεριές.
7. Βάζετε από πάνω μία λεπτή στρώση κασεριού.
8. Μετά συνεχίζετε με μία στρώση μακαρόνια.
9. Στη συνέχεια με μία στρώση από την κρέμα του φτιάξατε.
10. Ακολουθεί με άλλη μία στρώση καρότο και κολοκύθι.
11. Από πάνω βάζετε μία στρώση μακαρόνια.
12. Τελειώνετε με μία στρώση κρέμα.
13. Ακολουθείτε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
13. Ψήνετε τα φορμάκια στους 180 βαθμούς στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ