Infused water: Η νέα μεγάλη τάση στην αποτοξίνωση (video)

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Infused water: Η νέα μεγάλη τάση στην αποτοξίνωση (video)

Με αυτό το ΄΄νερό΄΄ θα διώξεις όλες τις τοξίνες. Τι υλικά χρειάζεσαι;


Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους!Εντάξει από χθες μας τα έχει χαλάσει λίγο ο καιρός αλλά ο καύσωνας πλησιάζει ξανά. Φέτος, θα είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι από τα υπόλοιπα αλλά σίγουρα τα μπανάκια μας θα τα κάνουμε !

Πάντα λίγο πριν ετοιμαστούμε για την περίοδο παραλίας θέλουμε λίγο να «ξεφουσκώσουμε» και να κάνουμε αποτοξίνωση. Υπάρχουν πάντα εύκολοι και απλοί τρόποι να το πετύχουμε αυτό και είμαι εδώ για εσάς!

Θέλω σήμερα να μιλήσουμε για μια μεγάλη τάση στη διατροφή που είναι το infused water .

Τι είναι αυτό;

Πολύ απλά είναι νερό με διάφορα φρούτα και λαχανικά που βάζουμε ολόκληρα μέσα σε ένα μπουκάλι με νερό! Το infused water είναι νερό εμπλουτισμένο με βιταμίνες που χρειαζόμαστε για την επιδερμίδα μας και το σώμα μας. Ένας εύκολος τρόπος να καταπολεμήσετε την κατακράτηση και κυτταρίτιδα και να νιώσετε πιο ανάλαφρες!

Αντί λοιπόν να πίνουμε μόνο σκέτο νερό μπορείτε να δοκιμάσετε να εντάξετε στην καθημερινότητα σας το infused water. Υπάρχουν παρά πολλοί συνδυασμοί και φυσικά πάντα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε!

Στο βίντεο που ακολουθεί σας δείχνω δυο infused water που προτιμώ και καταναλώνω καθημερινά 3-4 τέτοια ποτήρια .

Εμπλουτίστε τον οργανισμό σας με τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεστε και θα δείτε μεγάλη διαφορά στο σώμα και το δέρμα σας.

Το φτιάχνετε πολύ γρήγορα και είναι πολύ δροσιστικό και φυσικά αποτελεσματικό! Ελπίζω να σας αρέσει και να το φτιάξετε και εσείς!


Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog !






Fit your life the easy way




ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προφίλ μου στο Instagram: maria_louiza_real και Facebook : Maria Louiza Vourou