H Tάμτα φόρεσε τo πιο ονειρικό Haute Couture φόρεμα, σε μία εμφάνιση που θύμιζε editorial μόδας

H Tάμτα φόρεσε τo πιο ονειρικό Haute Couture φόρεμα, σε μία εμφάνιση που θύμιζε editorial μόδας

Η pop artist φωτογραφίζεται με δημιουργία του θρυλικού γαλλικού Oίκου Mόδας Mugler και εντυπωσιάζει με το απαράμιλλο στυλ της.

Μια από τις πιο αγαπητές και επιτυχημένες, pop τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η Τάμτα, με το παντοτινό νεανικό πνεύμα και την αδιάλειπτη 14χρονη επιτυχημένη πορεία στη μουσική συναντά τον θρυλικό γαλλικό Oίκο Mugler για το λανσάρισμα του νέου αρώματος.

https://www.instagram.com/p/CFZjJCqsplL


Πρόσφατα η πάντα στυλάτη καλλιτέχνιδα φωτογραφήθηκε με αφορμή το νέο άρωμα του δημοφιλούς οίκου, φορώντας τρείς από τις δημιουργίες της τελευταίας συλλογής του, που έφτασαν στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για την Τάμτα και τις ανάγκες της φωτογράφισης.

https://www.instagram.com/p/CFUbhbuMI_R

Αρκετές από τις δημιουργίες του Οίκου φιλοξενούνται σε μουσεία ανά τον κόσμο. Στους πιστούς οπαδούς του συμπεριλαμβάνεται μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και πολιτικής σκηνής όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Lady Gaga και η Beyoncé.
Η Τάμτα μοιράστηκε μικρό κομμάτι του υλικού από την φωτογράφιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και περιμένουμε με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα posts της με άρωμα υψηλής ραπτικής (αλλά και αισθητικής).
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 jeans για τις πιο cool φθινοπωρινές εμφανίσεις σου