Οι celebrities μας δείχνουν ποια στυλ μαγιό θα είναι φέτος στη μόδα

Sabine Camhi
Οι celebrities μας δείχνουν ποια στυλ μαγιό θα είναι φέτος στη μόδα

Η άνοιξη έχει φτάσει και μαζί της όλα τα νέα trends στα μαγιό για τη σεζόν S/S 2021.

Τα μαγιό είναι ίσως το μόνο καλοκαιρινό κομμάτι που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βαρεθούμε. Κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από τους celebrities, οι οποίοι έχουν τη συνήθεια να κάνουν ταξίδια σε παραλιακούς προορισμούς χωρίς κανέναν δισταγμό. Πάρε για παράδειγμα την Hailey Bieber και τον Justin Bieber που βρίσκονται τώρα σε διακοπές στα νησιά Turks and Caicos. Με τις διακοπές να πλησιάζουν πολύ σύντομα, λοιπόν, και για όλους εμάς, οι celebrities έχουν ήδη αρχίσει να παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους μαγιό και να μας βάζουν σε mood καλοκαιριού. Και όλο αυτό το περιεχόμενα στα κοινωνικά μέσα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα: μπορείς να πάρεις και εσύ έμπνευση για τη δικιά σου βόλτα στην παραλία, τηρώντας τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης φυσικά.

https://www.instagram.com/p/CL2WDsWprwt


Η Jennifer Lopez, η Tracee Ellis Ross και η Selena Gomez είναι μόνο μερικά αστέρια που ορίζουν το τι θα είναι cool στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι. Κρίνοντας από τις επιλογές τους, τα μπικίνι σε neon χρώματα, τα ολόσωμα με cutouts, και τα μαγιό με βολάν, θα είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν στο Insta feed μας αυτό το καλοκαίρι. Για όσες ψάχνουν κάτι πιο σέξι και αποκαλυπτικό ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε το wrap around waist μπικίνι top.

Όποια και αν είναι η αισθητική σου, οι 10 celebs παρακάτω θα σου δώσουν πολλές ιδέες για τα στυλ μαγιό που θα πρέπει να αγοράσεις αυτή τη σεζόν και για το πώς να τα φορέσεις. Τα κοσμήματα είναι πάντα μια επιλογή για να ολοκληρώσεις το look σου, αλλά αν φοβάσαι πως θα τα χάσεις μέσα στο νερό (όπως η Kim Kardashian), επίλεξε καλύτερα ένα χαριτωμένο καπέλο.

Δες επίσης: Δες ποια είναι η τάση που οι αναζητήσεις της στο Google έχουν αυξηθεί κατά 42%