Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στις Κάννες με λευκό εντυπωσιακό κοστούμι του Δημήτρη Πέτρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στις Κάννες με λευκό εντυπωσιακό κοστούμι του Δημήτρη Πέτρου

Άλλη μία super stylish εμφάνιση από την Βίκυ Καγιά που ταξίδεψε στις Κάννες.

Λίγοι είναι οι αλήθεια οι τυχεροί που καταφέρνουν να βρεθούν κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ των Καννών, έναν θεσμό συνυφασμένο με τον καλό κινηματογράφο αλλά και την απόλυτη κομψότητα, αφού ο αέρας της γαλλικής ριβιέρας χαρίζει μία μοναδική αίσθηση elegance στην ατμόσφαιρα. Τα looks που μας έρχονται από το κόκκινο χαλί μέχρι στιγμής είναι άκρως εντυπωσιακά με τι κορυφαίες stars της έβδομης τεχνης να λάμπουν τόσο εντός, όσο και εκτός της μεγάλης οθόνης.

Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε μέχρι τις Κάννες και έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της με μία δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου. Η Βίκυ είναι γνωστή για το αψεγάδιαστο στυλ της και την μοναδική της αισθητική. Αγαπά το κομψό, minimal styling και κάθε της look περιλαμβάνει σίγουρα ένα τουλάχιστον statement κομμάτι, που συχνά ανήκει σε Έλληνες δημιουργούς. Σαν γνήσιο κορίτσι της ελληνικής μόδας, η Βίκυ αγαπά τους Έλληνες σχεδιαστές και εμφανίζεται συχνά με ρούχα από τις τρέχουσες συλλογές τους ή ακόμη και custom made κομμάτια που ράβονται ειδικά για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cdt7xlmKyjj

Αυτή την φορά, εμφανίστηκε με ένα item από τον Δημήτρη Πέτρου και επέλεξε φυσικά ένα από τα κοστούμια του, μιας και ο συγκεκριμένος δημιουργός φημίζεται για τις tailored γραμμές του. Πιο συγκεκριμένα η Βίκυ φόρεσε ένα στενό, λευκό ψηλόμεσο παντελόνι με τσάκιση και από πάνω την είδαμε με ένα πολύ ιδιάιτερο σακάκι, με στενή μέση, που δένει με ένα λευκό κομμάτι ύφασμα σαν πουκάμισο μπροστά.

Από μέσα η Βίκυ Καγιά επέλεξε να μην συνδυάσει το κοστούμι της με κάποιο top, αλλά με ένα λευκό bra top. Τα πράσινα neon πέδιλα της και το λάμπερο κόκκινο κραγιόν της ήταν οι μόνες προσθήκες χρώματος στο όλο look, αφού η Βίκυ κράτησε ένα μικρό λευκό clutch και δεν πρόσθεσε κάποιο άλλο αξεσουάρ στην εμφάνιση της. Τα μαλλιά της είχαν μια φυσική wavy κίνηση και αρκετό όγκο και η αγαπημένη παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το outfit με διακριτικά κοσμήματα σε χρυσό.

Το λευκό κοστούμι είναι από μόνο του ένα πολύ κομψό και διαχρονικό ρούχο, που απογειώνει το στυλ κάθε γυναίκας. Αν μάλιστα είσαι η Βίκυ Καγιά, τότε σίγουρα, αυτή η minimal επιλογή μπορεί να αναδείξει μοναδικά την ομορφιά και την γοητεία σου.