Η Ελένη Μενεγάκη με άψογο λευκό σύνολο και φλατ σανδάλια στο Ηρώδειο

Η Ελένη Μενεγάκη με άψογο λευκό σύνολο και φλατ σανδάλια στο Ηρώδειο
NDP

Η Ελένη έδωσε το παρόν σε μία από τις πιο σημαντικές συναυλίες της σεζόν και φόρεσε το ιδανικό outfit για την περίσταση.

Δευτέρα βράδυ και το Ηρώδειο άναψε τα φώτα του, για να υποδεχτεί μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού, τη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Ανάμεσα στους celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, που για άλλη μια φορά έκανε αισθητή την παρουσία της με ένα κομψό σύνολο, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η αγαπημένη μας Ελένη προτιμά συχνά τα total white outfits, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο και δικαιολογημένα, αφού αναδεικνύει μοναδικά το μαύρισμα. Αυτή τη φορά την είδαμε με ένα ιδιαίτερο look και αρκετά τολμηρό θα λέγαμε για την ίδια, αφού επέλεξε μία λευκή ολόσωμη φόρμα, σε μήκος που φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Αυτό που έδωσε ένα ενδιαφέρον twist ήταν το baggy fit του jumpsuit από στους γοφούς, που έδινε την εντύπωση φορέματος. Σαν ένα άλλο skorts, κατά κάποιο τρόπο.

Η Ελένη ολοκλήρωσε το look με μία ζώνη σε λευκό και μαύρο, σε καλοκαιρινό mood με πλέξεις και μία μικρή basket bag με επίσης μαύρες λεπτομέρειες. Το σύνολο συμπληρώθηκε ιδανικά με ένα ζευγάρι flat σανδάλια με ασημί strass και ενημερωμένη τετράγωνη σόλα, δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό και στο μνημείο, αφού απαγορεύεται η προσέλευση με κάτι που μπορεί να τραυματίσει το μάρμαρο.

undefined

Τα λευκά σύνολα της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελένη ξέρει πολύ καλά το τι πρέπει να φορέσει σε κάθε περίσταση και το λευκό, αλλά και τα total white σύνολα, είναι μία επιλογή που κάνει συχνά. Φαίνεται, μάλιστα, πως για την ίδια έχει ιδιαίτερη σημειολογία, αφού το χρησιμοποιεί σε ξεχωριστές εμφανίσεις της με σημαντικό νόημα. Την είδαμε με λευκό κοστούμι για δύο συνεχόμενες χρονιές στις εκδηλώσεις φωταγώγησης κεντρικών κτιρίων της Αθήνας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ λευκό ήταν και το outfit που φόρεσε το 2019 στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων της «Ελπίδας».

Μία σημαντική βραδιά στη σκιά της Ακρόπολης.

Στη σκιά της Ακρόπολης, ερμηνευτές της διεθνούς, αλλά και της ελληνικής σκηνής, ένωσαν τις φωνές τους, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του διάσημου Αμερικανού συνθέτη και παραγωγού Desmond Child, στον οποίο ανήκε η πρωτοβουλία για την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά.

Ο Alice Cooper, η Bonnie Tyler, η Rita Wilson, o Σάκης Ρουβάς, αλλά και οι The Rasmus, Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger, Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες του δημιουργού, όπως τα κομμάτια «Livin' on a Prayer», «Born to be my baby», «Ole, Ole, ole», «Vida Loca», «I Was Made for Lovin’ You»,«I Hate Myself for Loving You», «Υou Give Love a Bad Name», «Poison» κ.ά.