Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με φόντο τη θάλασσα και ένα ιδιαίτερο zebra print μπικίνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με φόντο τη θάλασσα και ένα ιδιαίτερο zebra print μπικίνι

Το πιο edgy print πάει φέτος παραλία!

Τον Αύγουστο το σωστό τον περνάς στην παραλία. Έτσι πάει. Και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να συμφωνεί, αφού από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορούμε να δούμε ότι βρίσκεται στη θάλασσα και απολαμβάνει τις διακοπές της. Εξάλλου η Ευρυδίκη είναι παιδί της θάλασσας και των θαλάσσιων sports και έτσι το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία της να βρεθεί για λίγο στο αγπημένο της περιβάλλον.

Και όλες αυτές οι δραστηριότητες θέλουν και το κατάλληλο μαγιό. Ένα μαγιό άνετο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η Ευρυδίκη έχει κατά καιρούς φορέσει πολλά και διαφορετικά μαγιό, έχοντας καταλήξει στο στυλ που ταιριάζει στην σιλουέτα της, που δεν είναι άλλο από τα high rise bikinis. Μακραίνουν τα πόδια και κάνουν πιο εντυπωσιακό το σώμα στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/Cf0z_kXMnFR

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με sexy animal print μπικίνι.

Η αγάπη της μάλιστα για τα μαγιό την έκανα να δημιουργήσει και το δικό της swimwear label, με το όνομα Vacay The Brand, όπου μπορείς να βρεις και τα αγαπημένα bikini και ολόσωμα, που φοράει και η ίδια στις διακοπές της. Η χρωματική παλέτα που μας προτείνει ξεκινάει από το λευκό και το μαύρο και συνεχίζει στο λαμπερό κίτρινο, το παιχνιδιάρικο μωβ και φούξια, το πράσινο, αλλά και το μπλε.

https://www.instagram.com/p/Cg9gBQksdAX

Στην τελευταία της ανάρτηση η Ευρυδίκη ακολούθησε, όμως, ένα πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο print, που είναι μεγάλη τάση φέτος το καλοκαίρι. Μιλάμε, φυσικά, για το ασπρόμαυρο zebra print, ένα τύπωμα αρκετά ιδιαίτερο που δεν βλέπεις συχνά σε μαγιό. Η Ευρυδίκη, όμως το τόλμησε και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Αν εσύ θέλεις να κάνεις το δικό σου statement και να το πας ένα βήμα παραπέρα, τότε διάλεξε το ίδιο print σε zebra style, αλλά με διαφορετικά neon χρώματα, με lime, φούξια ή ακόμη και πράσινο δίπλα στο μαύρο. Τολμηρό και edgy, οπως μας αρέσει!