Σοφία Καρβέλα: Σου προτείνει τα δύο πιο stylish φορέματα για να φορέσεις με το μαγιό σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Σοφία Καρβέλα: Σου προτείνει τα δύο πιο stylish φορέματα για να φορέσεις με το μαγιό σου

Σε χαλαρή γραμμή, δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Η Σοφία Καρβέλα συνεχίζει αυτές τις μέρες τις διακοπές της στη Σκιάθο και φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας όλες τις όμορφες στιγμές που περνάει μαζί με τη μαμά της, Άννα Βίσση, τους δύο γιους της και στενούς φίλους. Οι βόλτες στη θάλασσα και οι βουτιές είναι όπως καταλαβαίνεις must αυτές τις ημέρες. Η Σοφία, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας style icons, έχει μία φανταστική συλλογή με μαγιό, όπου φροντίζει να περιλαμβάνει και πολλά μαγιό από ελληνικά brands και Έλληνες σχεδιαστές, όπως η Stefania Fragista και το πορτοκαλί, neon bikini που την είδαμε να φοράει.

https://www.instagram.com/p/Cg6kaU0IOee

Εκτός, όμως, από τα μαγιό μας, που είναι και το κυριότερο ίσως συστατικό του summer look μας, εξίσου σημαντικό είναι και το τι θα φορέσουμε πάνω από αυτό. Τα ρούχα παραλίας ήταν παλιότερα ένας τομεάς μάλλον αδιάφορος και υποτιμημένος και καταλήγαμε συνήθως με ένα τζιν σορτσάκι και ένα t-shirt ή ένα καφτάνι στην καλύτερη των περιπτώσεων. Τα πράγματα ευτυχώς έχουν αλλάξει και τα resort wears είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα πράγματα της μόδας με δεκάδες brands να αφιερώνουν τις συλλογές τους σε αυτά.

Η Σοφία έχει επιλέξει τα δύο πιο όμορφα φορέματα για την παραλία (και όχι μόνο).

Η πιο εύκολη και chic επιλογή για την παραλία, ότι μαγιό και αν φοράς, είναι ένα φόρεμα. Αέρινο, δροσερό και μπορείς να το αξιοποιήσεις πανεύκολα για να συνεχίσεις τη μέρα σου μετά το μπάνιο και να κάνεις μία πολύ ωραία εμφάνιση για ποτό ή φαγητό. Άλλαξε απλώς τις σαγιονάρες σου με ένα ζευγάρι flats και είσαι πανέτοιμη.

Το πρώτο item που σου προτείνει η Σοφία είναι ένα kaftan dress, σε πολύχρωμο floral print με λευκή βάση. Με μικρά βολάν στο στήθος, είναι ιδανικό για προστασία από τον ήλιο με στυλ. Η Σοφία το συνδύασε με ένα μεγάλο, ψάθινο καπέλο με μαύρη δερμάτινη κορδέλα με studs και μαύρες σαγιονάρες.

Στη δεύτερη περίπτωση η Σοφία επέλεξε το πιο δροσερό ύφασμα του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το λινό. Ένα maxi shirt dress σε beige της άμμου, σε safari style, με μία λεπτή ζώνη δεμένη στη μέση, είναι ότι χρειάζεσαι για τις φετινές σου διακοπές. Η Σοφία Καρβέλα το συνδύασε μόνο με τα χρυσά κοσμήματα της σε ενδιαφέρον layering. Εσύ μπορείς να προσθέσεις και ένα ωραίο πέδιλο σε έντονο χρώμα ή fisherman sandals για κάτι πιο ενημερωμένο.

https://www.instagram.com/p/Cg_rMHCuJJH