Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι και το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι και το φθινόπωρο

Το πιο λαμπερό κορίτσι σου δείχνει πώς να αξιοποιήσεις ένα αγαπημένο καλοκαιρινό item και τη νέα σεζόν.

Αυτό το κορίτσι είναι αγαπημένο για πολλούς και διάφορους λόγους, που ίσως δεν άπτονται της αρμοδιότητας μου, καθώς δεν με λες και ειδική στα τηλεοπτικά και σε όλα όσα έχει δώσει ένα νέο και λαμπερό πρόσωπο σαν τη Δανάη στην ελληνική τηλεόραση. Από τη δική μου, όμως, σκοπιά θα πω, ότι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα body positivity, γνήσιο και με χιούμορ και η εκπροσώπηση είναι ένα κομμάτι, που έλειπε από τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Φέτος, να πούμε ότι η Δανάη ήταν η πιο καλοντυμένη παρουσία την ημέρα της περίφημης πρεμιέρας της και ξεχώρισε από όλα τα άλλα λευκά σύνολα, που κατέκλυσαν την οθόνη μας, με την ίδια να κάνει εντυπωσιακή είσοδο με ένα κατακόκκινο σύνολο από τον Έλληνα σχεδιαστή, Στέλιο Κουδουνάρη. Ένα wide leg παντελόνι και ένα ασορτί πουκάμισο, σε άψογο tailoring, ήταν αρκετά για να μας πει την πρώτη καλημέρα της σεζόν με απόλυτη κομψότητα και φως, πολύ φως! Ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος έχει αναλάβει την επιμέλεια των καθημερινών της εμφανίσεων και έχει δημιουργήσει την ιδανική γκαρνταρόμπα για τη Δανάη.

https://www.instagram.com/p/CiH0O0vsbYQ

Λευκό παντελόνι το φθινόπωρο; Η Δανάη Μπάρκα έχει το πιο elegant σύνολο για σένα.

Το λευκό wide leg παντελόνι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα items του καλοκαιριού και επειδή ακόμη δεν είμαστε έτοιμες να το αποχωριστούμε, ας ακολουθήσουμε το inspo της Δανάης, που φόρεσε το λευκό της παντελόνι, δίνοντας του έναν updated χαρακτήρα. Γιατί μπορεί ακόμη ο καιρός να είναι σχετικά ζεστός, ωστόσο η σεζόν άλλαξε και μαζί της πρέπει να αλλάξουν και τα ρούχα μας. Να πάρουν δηλαδή μια νέα, πιο φθινοπωρινή πνοή και να μπουν σε fall mood.

https://www.instagram.com/p/CizSYyxour1

Η Δανάη επέλεξε, λοιπόν, μία πολύ ωραία παντελόνα, σε ψηλόμεση, wide leg γραμμή, που μας αρέσει και είναι απόλυτα βολική για κάθε σωματότυπο. Από πάνω συνδύασε ένα oversized t-shirt σε pale yellow και έριξε χαριτωμένα τον ένα ώμο. Αυτό, όμως, που έκανε το look λίγο πιο χειμερινό είναι οι μυτερές, σκουρόχρωμες γόβες, που συμπλήρωσαν το outfit και έκαναν το σύνολο της αμέσως κατάλληλο για πόλη. Το ίδιο ισχύει και για το κόκκινο κραγιόν της.