Kate Middleton: Το maxi κυπαρρισί παλτό της είναι η πιο stylish επιλογή για το χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Kate Middleton: Το maxi κυπαρρισί παλτό της είναι η πιο stylish επιλογή για το χειμώνα

(Nancy Lane/The Boston Herald via AP, Pool)

Copyright - 2022 Boston Herald, MediaNews

Η εμφάνιση της Kate Middleton στο δημαρχείο της Βοστόνης με εντυπωσιακό παλτό και καρό φόρεμα.

Ήρθε η μεγάλη στιγμή για τους British royals, με το πριγκιπικό ζευγάρι να πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Αμερική φαίνεται πως ανυπομονούσε εξίσου για την άφιξη του πριγκιπικού ζεύγους, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού στη χθεσινό αγώνα των Celtics, με τον William και την Kate να κάθονται στην πρώτη σειρά του γηπέδου και τους φιλάθλους να ζητωκραυγάζουν. Πριν από αυτό προηγήθηκαν, φυσικά, και άλλες συνατήσεις με το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας να επισκέπτεται το δημαρχείο της Βοστόνης, συνομιλώντας με τον δήμαρχο Michelle Wu.

Η Kate Middleton «έλαμψε» με total white look και την τιάρα που είχε φορέσει τη μέρα του γάμου της

Η Kate, όπως καταλαβαίνεις, έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το ταξίδι αυτό, έχοντας πάρει μαζί της τα πιο elegant outfits για τις εκεί εμφανίσεις της. Το μπλε φαίνεται ότι είναι ένα από τα χρώματα, που θεώρησε ως το πιο κατάλληλο για την εποχή και τις εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να παραστεί. Αλλά αυτό που ξεχώρισα προσωπικά ήταν το σύνολο της Kate Middleton με το maxi, κυπαρρισί παλτό της και το tartan φόρεμα της, που ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε να δούμε λίγο πριν τις γιορτές. Γιατί εκτός από το κλασικό κόκκινο, μην ξεχνάς, ότι και το κυπαρρισί είναι ένα χρώμα με x-mas διάθεση.

Britain US Royals Environmental Prize

(AP Photo/Charles Krupa, Pool)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.
Britain US Royals Environmental Prize

(Nancy Lane/The Boston Herald via AP, Pool)

Copyright - 2022 Boston Herald, MediaNews

Το κυπαρισσί παλτό της Kate είναι η καλύτερη εναλλακτική στο μαύρο.

Το παλτό της είχε έντονους ώμους, εντυπωσιακές, εξωτερικές τσέπες και στενή μέση, που τονιζόταν ακόμη περισσότερο με τα διπλά κουμπιά του. Το παλτό της ήταν φυσικά από τον αγαπημένο της οίκο, Alexander McQueen, ενώ το midi φόρεμα σε επίσης κυπαρρισί tartan, που φόρεσε από μέσα ήταν του οίκου Burberry, που έδωσε μια νότα από Scottish mood στο όλο look. Εξάλλου το καρό είναι ένα κατεξοχήν royal print, που αγαπά διαχρονικά η βρετανική βασιλική οικογένεια. Η Kate ολοκλήρωσε το outfit με ασορτί, suede γόβες από την Emmy London και μια μικρή hand bag από το Mulberry. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρυσό και λευκά μαργαριτάρια ήταν το μόνο κόσμημα που φόρεσε εκτός από το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, φυσικά.