Η Ζέτα Μακρυπούλια τόλμησε να φορέσει τα μποτάκια που θέλεις τώρα για τις γιορτές

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια τόλμησε να φορέσει τα μποτάκια που θέλεις τώρα για τις γιορτές

Ξέχνα το μαύρο και κάνε την ανατροπή με ένα ζευγάρι μποτάκια σαν αυτό που διάλεξε και η Ζέτα Μακρυπούλια για το μήνα των Χριστουγέννων.

Μπήκαμε αισίως στο μήνα των Χριστουγέννων. Γιατί μπορεί η διάθεση να ήταν γενικά περίεργη με όλη αυτή τη ζέστη, που είχε μέσα στο Νοέμβριο, αλλά τώρα πια το κρύο είναι αισθητό και το x-mas mood είναι on! Οι γιορτές να πούμε ότι δεν αφορούν μόνο εκείνη τη μία εβδομάδα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφού ήδη από τις αρχές του μήνα ξεκινάμε τους στολισμούς και τις εξόδους μας, με τα σύνολα μας να γίνονται όλο και πιο γιορτινά και glam. Και ξέρω αμέσως την ένσταση που σου έρχεται στο μυαλό: πόσο glam μπορείς να ντυθείς, όσο και αν αγαπάς τα strass και την παγιέτα, στα everyday looks του γραφείου;

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως όταν μιλάμε για x-mas mood, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «λάμπεις» από τ οπρωί, βάζοντας ότι πιο sparkly υπάρχει στη ντουλάπα σου. Ας μείνουμε στις απαλές, πολυτελή νότες που μπορείς να προσθέσεις με ένα και μόνο item. Και ποια είναι αυτά τα κομμάτια, που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις; Ένα embellished πουλόβερ, ένα βελούδινο σακάκι, ένα σατέν πουκάμισο, ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μποτάκια. Η Ζέτα Μακρυπούλια διάλεξε το τελευταίο και μας έδωσε έμπνευση με τα printed μποτάκια της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε το κατάλληλο φόρεμα για όλες τις ώρες -Και ναι είναι κίτρινο

Τα ασπρόμαυρα μποτάκια της Ζέτας είναι το κατάλληλο item για τα ολόμαυρα σύνολα μας.

https://www.instagram.com/p/ClGb1zKI7B-

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια τηλεοπτική παρουσία, που πειραματίζεται έντονα με το στυλ της και μας έχει χαρίσει κάποια από τα καλύτερα looks στην καθημερινή της εκπομπή, το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ». Αυτή τη φορά δεν θα της δεις με ένα περίεργο, πολύχρωμο outfit, γιατί η Ζέτα ομολογουμένως αγαπά το χρώμα, αλλά με ένα total black σύνολο, σε στενή γραμμή. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα skinny, μαύρο τζιν παντελόνι και ένα αμάνικο, μαύρο μπλουζάκι με bold ώμους. Τα παπούτσια της όμως ήταν αρκετά, για να αναβαθμίσουν το όλο look και να το κάνουν κάπως πιο γιορτινό. Η Ζέτα συνδύασε, λοιπόν, το ολόμαυρο σύνολο της με ένα ζευγάρι western μποτάκια με μύτη και λεπτό τακούνι τύπου stiletto, σε printed, ανάγλυφο ύφασμα με λαχούρια. Ένα ιδιαίτερο παπούτσι, λοιπόν, αρκεί να κάνει ένα καθημερινό σύνολο λίγο πιο γιορτινό.