Ξέχνα τις φούστες και τα φορέματα -Αυτό είναι το item που θα απογειώσει τα γιορτινά σου looks

Ναταλία Κατσακιώρη
Ξέχνα τις φούστες και τα φορέματα -Αυτό είναι το item που θα απογειώσει τα γιορτινά σου looks
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Μήπως αυτές τις γιορτές να πρωτοτυπήσεις και να αφήσεις στην άκρη τα αναμενόμενα outfits;

Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται πλέον μια ανάσα μακριά, σίγουρα έχεις ξεκινήσει και εσύ την έρευνα για τα festive items της σεζόν. Οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε πάντα προσεγμένες και όμορφες, αλλά στις γιορτές είναι όλο το κλίμα, που μας κάνει να έχουμε μια ροπή προς την πολυτέλεια και τη λάμψη. Ακόμα και αν εκείνες τις μέρες δουλεύεις, όπως όλοι μας, ακόμη και αν οι υποχρεώσεις χτυπάνε κόκκινο, πάντα θα βρούμε χρόνο να απολαύσουμε ένα καλό τραπέζι ή μία έξοδο για φαγητό και χορό.

Αν, όμως, έχεις βαρεθεί τα αναμενόμενα festive looks, που βλέπεις τόσα χρόνια από τα αγαπημένα σου brands και θέλεις κάτι ξεχωριστό, τότε αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι η σεζόν σου. Άσε για λίγο στην άκρη τα φορέματα και τις φούστες, αλλά και τα παντελόνια ή τα κοστούμια, που είμαι σίγουρη ότι έχεις φορέσει και ξαναφορέσει από χρονιά σε χρονιά, και ακολούθησε τη νέα εμμονή των fashion insiders. Το party shorts. Μιλάμε για όλα εκείνα τα κοντά, χειμερινά σορτσάκια, που είναι μία νέα τάση στο party dressing του 2022.

1670327229380-898001879-shorts_xmas-(10).jpg
shorts_xmas-(1).jpg

Partywear season: Αυτές τις γιορτές μπορείς να επιβιώσεις με ένα και μόνο outfit

Τα party shorts του χειμώνα είναι το must των φετινών γιορτών.

Τα βραδινά σορτσάκια έχουν ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με το parisian chic κυρίως λόγω του οίκου Chanel που λάνσαρε τα micro mini σορτσάκια με το signature tweed ύφασμα, που εντάχθηκαν ιδανικά στα χαριτωμένα shorts suits σε διάφορα pastel χρώματα.

1670328336621-519154654-shorts_xmas-(6).jpg

Σήμερα, βέβαια, μπορείς να κάνεις ακόμη πιο fun το όλο styling του ρεβεγιόν, επιλέγοντας ένα σορτσάκι με παγιέτες, κρύσταλλα ή άλλες κεντημένες πέτρες, φτερά, βελούδο ή δαντέλα, αλλά και δέρμα ή animal prints και μεταλλικές υφές. Γενικά αγαπάμε οτιδήποτε sparkly, glittery και μοναδικό. Ένα item που μπορεί να συνδυαστεί τέλεια ακόμη και με ένα απλό ζιβάγκο, με ένα πουκάμισο ή με ένα minimal πλεκτό.

shorts_xmas-(7).jpg

Μην ξεχνάς ότι ένα κοντό, θηλυκό σορτσάκι ταιριάζει τέλεια και με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις γόβες σου, όπως επίσης και με ψηλές μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Street style inspo: