Οι τρεις κορυφαίες τάσεις που θα φορέσουμε με τα τζιν μας το 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι τρεις κορυφαίες τάσεις που θα φορέσουμε με τα τζιν μας το 2023
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Αυτά είναι τα trends που θα δημιουργήσουν τους πιο δυνατούς συνδυασμούς με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι. Για μια δυναμική denim χρονιά.

Ότι το τζιν είναι το αγαπημένο μας παντελόνι είναι αποδεδειγμένο. Δεν θα ήθελα και δεν είναι απραίτητο να μπούμε εκ νέου σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο. Ειδικά με τα νέα σχέδια και shapes που έχουν έρθει και πάλι στην κορυφή των τάσεων της μόδας, το κεφάλαιο denim θα είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ το 2023. Wide leg, baggy, cargo, mom fitted και πολλά ακόμη σχέδια είναι στη διάθεση σου για να βρεις το δικό σου αγαπημένο. Ακόμη και τα skinny jeans άρχισαν σιγά-σιγά να κάνουν την επανεμφάνιση τους, το ίδιο και τα low rise waisted παντελόνια, που μας ξαναήρθαν από τα 00s.

Πώς γίνεται λοιπόν, με όλα αυτά τα trends και τα fits που υπάρχουν, εσύ ακόμη να βαριέσαι τα denim looks σου; Μιλάμε, δηλαδή, για τα καθημερινά σου σύνολα με το τζιν παντελόνι σου, όποιο και αν είναι αυτό, που συνληθως συνοψίζονται στην καθόλου δημιουργική περιγραφή, παντελόνι + πουλόβερ. Ο πιο απλός τρόπος να ανανεώσεις την εικόνα σου, κρατώντας το τζιν σου στη θέση του είναι να κάνεις ένα εφευρετικό mix and match με τις πιο ενημερωμένες τάσεις της χρονιάς, που θα συνεχίσει να έχει στο επίκεντρο το άνετο τζιν σου.

Μετά το φόρεμα της Marilyn η Kim Kardashian αγόρασε ένα από τα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana

https://www.instagram.com/p/CmhKRDvK29F

Οι 3 τάσεις της σεζόν που θα φορέσουμε με το τζιν παντελόνι μας.

Ψηλές μπότες: Ναι, η συνήθεια που είχαμε τη δεκαετία του 2000 να βάζουμε το τζιν μας μέσα από τις μπότες είναι και πάλι εδώ. Και θα λειτουργήσει τέλεια με ένα ίσιο τζιν παντελόνι και μπότες ιππασίας. Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι και off you go!

trends-with-jeans-2023-(5).jpg
trends-with-jeans-2023-(7).jpg

Motomami jacket: Είναι το πιο αμφιλεγόμενο, δερμάτινο jacket του 2023 και αυτό το κάνει ιδανικό για το «βαρετό» σου τζιν παντελόνι. Τα sneakers σου ή ενα ζευγάρι combat μποτάκια είναι το μόνο που θα χρειαστείς για να ολοκληρώσεις το look.

trends-with-jeans-2023-(2).jpg
trends-with-jeans-2023-(3).jpg

Crop aesthetic: Από το 2022 στο 2023 η εμμονή του κόσμου της μόδας με τα cropped tops θα συνεχιστεί. Τα τζιν μας γίνονται baggy και sexy, ενώ τα tops και τα σακάκια αλλά και τα jackets μας ανεβαίνουν στο στήθος. Είναι η πιο cool τάση και τη θέλουμε για τα jeans μας.

trends-with-jeans-2023-(4).jpg
trends-with-jeans-2023-(6).jpg