Βασίλισσα των 80s η Δέσποινα Βανδή με φούξια σακάκι και κολάν στην πρεμιέρα του Μπισμπίκη

Βασίλισσα των 80s η Δέσποινα Βανδή με φούξια σακάκι και κολάν στην πρεμιέρα του Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή περνάει την καλύτερη της φάση και το 80s glam είναι το στυλ που επέλεξε για τη φετινή άνοιξη.

Η άνοιξη εκτός από τις λιακάδες και τα λουλούδια της, μας φέρνει και διάθεση για εξωστρέφεια και φλερτ. Οπότε ανεβαίνει και η διάθεση για sexy dressing, για να ντυθούμε δηλαδή λίγο πιο sexy και θηλυκά αυτή τν περίοδο. Ε, αν δεν είναι έμπνευση το στυλ της Δέσποινας Βανδή, τότε ποιο είναι; Η Δέσποινα περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, ερωτευμένη και ευτυχισμένη δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη, κάτι που φαίνεται και στον τρόπο που ντύνεται. Φυσικά, το Just The Two Of Us, το βραδινό show του Alpha, είναι η ιδανική αφορμή για να κάνει κάποια λαμπερά outfits. Αλλά όπως φαίνεται, το glam ακολουθεί τη Δέσποινα και στην προσωπική της ζωή, αν κρίνουμε από τη χθεσινή της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/Cp_A8feMn5V
https://www.instagram.com/p/Co0as1YAdZl

Η 80s εμφάνιση της Δέσποινα με φούξια σακάκι και το κολάν που θα φοράμε την άνοιξη.

Γενικά τα 80s είναι μία από τις δεκαετίες που δεν αγάπησε η μόδα. Και όμως το 2023 επιστρέφει δυναμικά, με επιρροές που θα μπουν κυρίως στα βραδινά μας σύνολα. Η Δέσποινα έχει πιάσει τον παλμό και έχει απογειώσει την αισθητική της συγκεκριμένη δεκαετίας, επενδύοντας σε όλα τα κορυφαία κομμάτια της εποχής. Αλλά χθες έκανε ένα 80s queen σύνολο για την πρεμιέρα της παράστασης του αγαπημένου της «Εγκλημα και τιμωρία», στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.

Το νέο makeover της Δέσποινας Βανδή θα σου θυμίσει κάτι από τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα φόρεσε ένα oversized φούξια σακάκι, με loose ώμους, ένα μαύρο stirrup κολάν (είναι το κολάν αυτό που δένει κάτω από το πόδι) και άσπρες γόβες. Το μεγάλο clutch με τις χρυσές λεπτομέρεις που κράτησε ήταν ασορτί με το σακάκι της, σε bold φούξια απόχρωση.

despoina_vandi_80s-(1).jpg

Photo: Instagram stories/@desp1navandi

Η ίδια η Δέσποινα ανέβασε μία φωτογραφία της αγκαλιά με το Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς έφευγαν μετά την πρεμιέρα, γράφοντας :«Η πιο ωραία στιγμή! Η ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μία τόσο καλή πρεμιέρα!». To μακρύ καρέ που έχει κάνει αυτή την περίοδο η Δέσποινα ενισχύει ακόμη περισσότερο το 80s vibe των εμφανίσεων της. Αν ρίξουμε, μάλιστα, μια ματιά στα τελευταία της outfits από το show του Alpha θα δούμε και άλλα παρόμοια στοιχεία. Τα sexy vinyl υφάσματα, οι εφαρμοστές ολόσωμες φόρμες, τα τεράστια κεντήματα με φτερά και πολύτιμες πέτρες και τα κρόσσια είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που ξεχωρίσαμε και θα δεις στην παρακάτω gallery.