Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα έδειξε τι θα φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού

Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα έδειξε τι θα φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού

Στον γάμο της αδερφικής της φίλης, Μαριλού Κοζάρη με τον Πάνο Μουζουράκη στην Αίγινα, η Κατερίνα Καινούργιου μας έδειξε πως δεν είναι ανάγκη να φορέσουμε χρώμα για να μπούμε σε summer mood.

Πόσες φορές δεν έχουμε άκουσε σχόλια ότι το μαύρο δεν αρμόζει σε χαρμόσυνες περιστάσεις;

Αυτή τη φορά σε αφήσουμε τα κλισέ πίσω μας και ας ακολουθήσουμε το δρόμο που χάραξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ναι στο μαύρο χρώμα και σε γάμο!

Με μαύρο maxi φόρεμα ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη στο σημερινό γάμο της αδερφικής της φίλης Μαριλού Κοζάρη και του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα. Sexy και εντυπωσιακή ξεχώρισε με την επιλογή της κι ας δέχτηκε μηνύματα στο Instagram όπως το παρακάτω:

«Όχι μαύρο χρώμα σε γάμο βρε παιδιά».

Η Κατερίνα και η τρίτη κολλητή της παρέας Φιόνα, ντύθηκαν στα μαύρα με την Κατερίνα προτιμά τον συνδυασμό διαφάνειας και δαντέλας και την Φιόνα αν επενδύει σε μαύρη maxi τουαλέτα με μικρά κρύσταλλα.

https://www.instagram.com/p/CswZJ0lo-LI

Γιατί δεν είναι ανάγκη να φορέσουμε χρώμα για να μπουμε σε summer mood

«Σήμερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη, πώς πέρασαν έτσι τα χρονια μυρμηγκάκι μου;

Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί! Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχια…γιατί εισαι …ΥΠΕΡΟΧΗ! Μαζί σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωης σου όλες μαζι.

Το λουκ της Κατερίνας Καινούργιου που πρέπει να αντιγράψεις

Η παρουσιάστρια έφτασε στο γάμο ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακή, επιλέγοντας ένα maxi φόρεμα σε μαύρο χρώμα, τηρώντας τον κανόνα που θέλει τις φίλες της νύφης να μην φοράνε φυσικά λευκές ή pastel nude αποχρώσεις.

kainourgiou_forema.jpg

Με sexy διάθεση επένδυσε σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, τις διαφάνειες. Μιλάμε για ένα φόρεμα με cut out διαφάνειες στο μπούστο και λεπτομέρειες από δαντέλα στα πόδια. Στο εσωτερικό του έχει ένα επίσης μαύρο body που το κάνει ακόμα πιο θηλυκό. Η Κατερίνα ολοκλήρωσε το look με χρυσή mini shoulder bag και χρυσά κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό, χαμηλό ponytail. Τα ψηλοτάκουνα στην περίπτωση της Κατερίνα είναι φυσικά αυτονόητα.

Η κουμπάρα στα χρυσά

H κουμπάρα του Πάνου και της Μαριλού, Κατερίνα Κολοτούρου προτίμησε μια χρυσή maxi τουαλέτα με άνοιγμα στην πλάτη και δαντέλα.

katken85_3111963571054039759.jpg

Ανάμεσα στις φίλες της νύφης και η σχεδιάστρια Irene Angelopoulos που προτίμησε baby blue τουαλέτα με κρύσταλλα, δαντέλα και διαφάνειες.

https://www.instagram.com/p/Cswdqg1tKc_

To νυφικό της εγκυμονούσας Μαριλού Κοζάρη

Η Μαριλού επέλεξε νυφικό σε strapless στυλ με εντυπωσιακή δαντέλα. Η γραμμή του ήταν εφαρμοστή και το μπούστο επίσης άκρως καλοκαιρινό και θηλυκό. Το πιο ξεχωριστό στοιχείο ήταν τα μανίκια σε στυλ opera gloves από ασορτι δαντέλα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό κότσο με μπούκλες σε old Hollywood style. Ένα μακρύ πέπλο από απλό τούλι συμπλήρωσε το bridal look που ήταν minimal ως προς τα υπόλοιπα αξεσουάρ και κοσμήματα.

Τα πρώτα πλάνα του γάμου Μουζουράκη - Κόζαρη, το νυφικό και το glam look της Καινούργιου