H Μελίνα Νικολαΐδη ήταν καλεσμένη σε γάμο και ανακύκλωσε το φόρεμα της Δέσποινας μετά από 20 χρόνια

H Μελίνα Νικολαΐδη ήταν καλεσμένη σε γάμο και ανακύκλωσε το φόρεμα της Δέσποινας μετά από 20 χρόνια

Πού έχουμε ξαναδεί το τελευταίο look της Μελίνας; Έχει κάτι από Δέσποινα.

Η Μελίνα είναι ένα κλασικό παράδειγμα των εγχώριων nepo babies, αφού μπορεί να μην ασχολήθηκε με το τραγούδι, αλλά έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, σπουδάζοντας υποκριτική στο Λονδίνο. Φυσικά, σε κάθε ευκαιρία έρχεται στη χώρα μας για να είναι κοντά στην οικογένειά της και τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, οπότε οι φωτογράφοι την απαθανατίζουν πολλές φορές σε εξόδους της στο κέντρο, που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή. Η μαμά Δέσποινα φαίνεται να είναι και φίλη της Μελίνας με τις δυο τους να μοιράζονται όχι μόνο στιγμές, αλλά και την ίδια γκαρνταρόμπα.

Η Μελίνα φόρεσε το ριγέ φόρεμα της Δέσποινας Βανδή.

Πόσες φορές δεν έχουν γίνει ομηρικοί καβγάδες και στο δικό σου σπίτι για ρούχα που έχεις πάρει από τη ντουλάπα της μαμάς ή της αδερφής σου; Στην περίπτωση της Μελίνας η ντουλάπα της Δέσποινας Βανδή φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η Μελίνα φοράει ρούχα της μαμάς της. Αυτή η τάση της ανακύκλωσης των παλιότερων items της συλλογής μας είναι μια παγκόσμια τάση με πολλές celebrities να φοράνε ξανά και ξανά τα ίδια ρούχα σε επίσημες εμφανίσεις τους. Ένα βήμα προς μια πιο βιώσιμη μόδα, λοιπόν.

Τζένη Μελιτά όπως λέμε Emily in Paris -Εμφανίστηκε με το ίδιο φόρεμα γνωστού Έλληνα σχεδιαστή

Η Μελίνα ήταν καλεσμένη σε γάμο μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο και αποφάσισε να αξιοποιήσει ένα από τα iconic φορέματα της μαμάς Δέσποινας. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για ένα strapless φόρεμα με στενή μέση και αέρινη φούστα με όγκο, που έρχεται πάνω στο γόνατο. Οι ρίγες του και τα λαμπερά χρώματα (φούξια, λευκό, πορτοκαλί) είναι που το κάνουν τόσο χαρακτηριστικό και stylish. Η Μελίνα ανέβασε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και οι followers δεν άργησαν να καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα φόρεμα της Δέσποινας Βανδή.

Όλες οι φορές που η Μελίνα δανείστηκε την γκαρνταρόμπα της Δέσποινας.

Ένα από τα αγαπημένα φορέματα της Δέσποινας αλλά και της Μελίνας είναι το mini, συλλεκτικό Dolce & Gabbana dress, με το ιδιαίτερο πράσινο animal print, που η Δέσποινα είχε φορέσει την εποχή των «Δύο Ξένων».

melina_despoina-(8).jpg

Photo: Instagram

Η Μελίνα το έχει βάλει σε νυχτερινές εξόδους της, ενώ η Δέσποινα το κρατάει για κάποια events, που θέλει να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση είτε για διασκέδαση με φίλους, είτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση.

melina_despoina-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

melina_despoina-(1).png

Photo: Instagram

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες τις φορές που οι δυο τους φόρεσαν το ίδιο outfit, η κάθε μία με το δικό της μοναδικό στυλ. Twining now!