Τρία βήματα για να αποκτήσεις το απόλυτο βραζιλιάνικο στυλ!

Τρία βήματα για να αποκτήσεις το απόλυτο βραζιλιάνικο στυλ!

Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για το άκρως θηλυκό σώμα τους, το χρυσαφένιο τους μαύρισμα, την απέραντη ομορφιά τους και φυσικά… το διασκεδαστικό τους στυλ! Prints σε έντονα χρώματα και εντυπωσιακά κομμάτια, κάνουν όλα τα κορίτσια του κόσμου να ζηλεύουν την κάθε τους εμφάνιση. Αυτό όμως, που δεν σου έχει εκμυστηρευτεί κανείς μέχρι σήμερα, είναι ότι μόλις μέσα σε τρία βήματα μπορείς να γίνεις ακριβώς το κορίτσι που θαυμάζεις.

thaumazeiw

Με τη βοήθεια της Adam’s Shoes, της εταιρείας που πρωτοπορεί εδώ και 50 χρόνια στον χώρο του παπουτσιού, το καλοκαίρι αυτό θα σου μείνει αξέχαστο!

Βήμα 1ο: Χρειάζεται να αποκτήσεις το χρυσαφένιο τους μαύρισμα

maurisma

Εάν είσαι έτοιμη για βραζιλιάνικο μαύρισμα, ήρθε ο καιρός να το καλωσορίσεις στη ζωή σου! Διότι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ξαπλώσεις κάτω από τον καυτό ήλιο, να φορέσεις το αντηλιακό σου αλλά και το λάδι σου, και φυσικά, να περιμένεις να γίνουν τα θαύματα πραγματικότητα. Διότι, τίποτα δεν είναι απίθανο εάν ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία. Ένα εντυπωσιακό μαγιό, ένα πολύχρωμο παρεό και… τις κατάλληλες σαγιονάρες!

sagionares

Βήμα 2ο: Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στις πιο ιδιαίτερες σαγιονάρες της αγοράς

agorasss

Ήρθε η στιγμή για να διαλέξεις επιτέλους τις κατάλληλες σαγιονάρες. Ευτυχώς για εσένα, εμείς ανακαλύψαμε τις αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες IPANEMA, τις οποίες και θα λατρέψεις στο λεπτό. Εμπνευσμένη από την ομώνυμη παραλία στο Rio de Janeiro, η συλλογή της IPANEMA σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις το στυλ σου με τις ιδιαίτερες σαγιονάρες της στα απίθανα καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα. Έντονα prints για τις πρωινές βόλτες σου στο νησί και τις βουτιές στη θάλασσα, συνδυάζοντάς κάθε της σχέδιο με το κατάλληλο σύνολο. Για την απογεματινή σου βόλτα για καφέ αλλά και για μια ανατρεπτική elegant εμφάνιση στο γάμο μιας φίλης σου, η IPANEMA προτείνει διάφορα πέδιλα που συνδυάζονται εξαιρετικά με το μεταξωτό σου καφτάνι, στα χρώματα της πούδρας ή του μαύρου, με μεταλλικές λεπτομέρειες όπως είναι η αλυσιδίτσα και το glitter.

Βήμα 3ο: Τα tropical prints είναι μια κάποια λύση

lushhhhh

Στο μαγιό, το παρεό ή ακόμη και τις… σαγιονάρες σου! Η ΙΡΑΝΕΜΑ προσφέρει σχέδια και επιλογές για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες, και όλες τις καταστάσεις. Αυτό το καλοκαίρι, θα σου μείνει αξέχαστο με το τροπικό κλίμα της Βραζιλίας που έρχεται να καταλάβει τα ελληνικά νησιά και να κάνει τις εμφανίσεις σου αρκετά τολμηρές. Η λεπτομέρεια της βραζιλιάνικης σημαίας στα λουράκια, σε μεταφέρει στην χώρα που είναι πάντα Καλοκαίρι με απίθανα χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα. Πρωτότυπα prints με λουλούδια και γεωμετρικά σχέδια, διχρωμίες με την χαρακτηριστική σημαία στο λουράκι, μονόχρωμα με διακριτικές glitter λεπτομέρειες, σε χαμηλές και ψηλότερες σόλες, είναι τα σχέδια που προτείνει φέτος η ΙΡΑΝΕΜΑ και εμείς μοιάζουμε εξαιρετικά ενθουσιασμένες!

Δείτε το βίντεο:



Τις ΙΡΑΝΕΜΑ τις φέρνει κοντά μας η εταιρία Adam's Shoes, η εταιρία που εδώ και 50 χρόνια πρωτοπορεί στο χώρο του παπουτσιού και στο www.adamsshoes.gr .