Βρήκαμε τι φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα στην πρεμιέρα του «The Voice of Greece»;

Βρήκαμε τι φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα στην πρεμιέρα του «The Voice of Greece»;

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το look της παρουσιάστριας στην πρεμιέρα του talent show.

Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα, από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, το μουσικό talent show, «Τhe Voice of Greece», με κεντρικούς παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα αλλά και μία νέα προσθήκη σε ρόλο κριτή. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρίσκεται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια και πατάει αυτή το πολυπόθητο κουμπί ώστε να βρούνε και φέτος «τη φωνή» του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις με αυτήν την πρώτη εμφάνισή της πάνω στο πλατό του show και το έκανε φορώντας ένα ultra chic look. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα φόρεμα-σακάκι Μi-Ro, ένα ζευγάρι statement πέδιλα Sofia Webster (Καλογήρου) και oversized σκουλαρίκια Katerina Vassou Jewellery.

chrismpo1

Το σύνολό της ήταν κομψό, με edgy-rock στοιχεία που ταίριαζαν απόλυτα στη φύση και την αισθητική του show που παρουσίαζε. Περιμένουμε αντίστοιχα outfits από την πανέμορφη Χριστίνα στο άμεσο μέλλον και είμαστε σίγουρες πως την άνεση και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό θα τη βγάζει και μέσα από το στυλ της!

Δες επίσης: Shoe Trends: Οι Εβδομάδες Μόδας μας έχουν δείξει τι θα φορεθεί αυτόν τον χρόνο