Υπάρχει ένα μαγιό που έχει ξετρελάνει όλες τις celebrities

Μαρία Ροδίτη
Υπάρχει ένα μαγιό που έχει ξετρελάνει όλες τις celebrities

Κι εμείς στο αποκαλύπτουμε για να ξέρεις από τώρα μία από τις τάσεις του καλοκαιριού!

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο να είναι αρκετό, όμως σε πέντε μήνες από τώρα τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Το καλοκαίρι θα είναι εδώ να μας θυμίσει όλα αυτά τα ωραία που το συνοδεύουν: απέραντες αμμουδιές, ηλιοβασιλέματα, γαλαζοπράσινα νερά και έναν λαμπερό ήλιο. Το καλοκαίρι, όμως, είναι ένα τίποτα χωρίς το απόλυτο μαγιό που θα μας συνοδεύει σε κάθε εμφάνισή μας στην παραλία.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι celebrities ανά τον κόσμο και από τώρα (ω, ναι, είναι μόνο Ιανουάριος) έχουν ήδη δείξει τη λατρεία τους σε ένα συγκεκριμένο μαγιό. Η Gisele, η Lily Aldridge, η Hailey Baldwin, η Kim Kardashian και η Emily Ratajkowski είναι μόνο μερικές stars, οι οποίες είναι φανατικές οπαδοί αυτού του μαγιό και το φορούν σε όποια παραλία ή πισίνα και αν βρεθούν.

Πρόκειται για το κρεπ μαγιό του λονδρέζικου brand Hunga Z (θα το βρεις εδώ), το οποίο διατίθεται σε πολλά χρώματα και σχέδια. Από ψηλόμεσα μπικίνι που αναδεικνύουν μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα μέχρι ολόσωμα μαγιό με ψηλό κόψιμο και ζώνη που παραπέμπουν στη δεκαετία του’ 80 και μας θυμίζουν κάτι από… Baywatch. Όμως, και στα χρώματα υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Έντονα neon και γήινες αποχρώσεις, αλλά και metallics ή animal printed σχέδια σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Δες στην παρακάτω gallery ποια σχέδια και χρώματα επέλεξαν οι αγαπημένες μας stars και πάρε το απαραίτητο #swimsuitinspo που χρειάζεσαι για το ερχόμενο καλοκαίρι!

Διάβασε ακόμα: Τι μαγιό φοράνε οι Ελληνίδες celebrities;