Σε αυτό το running challenge τρέχεις για τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και για το καλό του πλανήτη!

Σε αυτό το running challenge τρέχεις για τη φυσική σου κατάσταση, αλλά και για το καλό του πλανήτη!

Το #RFTO challenge έχει σκοπό να σε κάνει να νιώσεις καλά με το σώμα, αλλά και με το πνεύμα σου, διότι γνωρίζεις πως όσο πιο μακριά φτάσεις, τόσο περισσότερα πλαστικά μπουκάλια θα συγκεντρωθούν από τις θάλασσες…

Έχεις διαβάσει για πολλά running challenge και ίσως έχεις συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερα. Έχεις φορέσει το αγαπημένο σου shorts, τα «καλά αθλητικά σου παπούτσια», έχεις μαζέψει τα μαλλιά σου ψηλά και έχεις οπλιστεί με δύναμη και αντοχή για να τα φέρεις εις πέρας. Όλα όμως όσα είχες πάρει μέρος μέχρι τώρα είχαν έναν κοινό παρονομαστή: Τα έκανες για εσένα. Για τη δική σου ψυχική ευημερία και φυσική κατάσταση. Για να νιώσεις πρωτίστως εσύ καλά με την επίτευξη του όποιου στόχου σου. Αυτό το running challenge -που σε προσκαλούν αυτήν τη φορά να πάρεις μέρος η adidas και η Intersport- έχει μία διαφορά… Θα το κάνεις και για εσένα, αλλά και για το καλό του περιβάλλοντος.

Γιατί σκοπός του Run For The Oceans δεν είναι απλά να «τρέξουμε», αλλά να «τρέξουμε προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη μας». Σήμερα, λοιπόν, είναι η τελευταία μέρα του digital running challenge που πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής adidas running και έχεις κάθε λόγο να συμμετέχεις και εσύ σε αυτή την ξεχωριστή ενέργεια!

Διότι για κάθε 1 χιλιόμετρο που καταγράφεται μέσω της εφαρμογής, η adidas και η Parley μαζεύουν απορρίμματα βάρους 10 πλαστικών μπουκαλιών από τις θάλασσες, σύνολο έως 50.000 λίβρες. Πώς συγκεντρώνεται αυτό το χιλιόμετρο; Από τη στιγμή που ξεκινάμε το τρέξιμο ή το περπάτημα καταγράφονται τα χιλιόμετρά μας στην εφαρμογή! Σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε μέχρι την ολοκλήρωση του challenge!

Για 1η φορά, μάλιστα, η Intersport έχει το δικό της επίσημο running group μέσα στο adidas Runtastic app και το #RFTO challenge με συμμετέχοντες από όλες τις χώρες, όπου δραστηριοποιείται! Οι 3 συμμετέχοντες στο Intersport running group που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χιλιόμετρα διεθνώς θα κερδίσουν ένα adidas running kit και μπορείς να είσαι ένας από αυτούς, αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή κατεβάζοντας την εφαρμογή adidas running και κάνοντας join το #RFTO Chalenge και το Intersport Group.

Η δήλωση συμμετοχών και η καταγραφή χιλιομέτρων έχει αρχίσει από την Παρασκευή 28 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των συνολικών χιλιομέτρων που συγκεντρώθηκαν, για να δούμε πόσα μπουκάλια καταφέραμε όλοι μαζί να μαζέψουμε από τις ακτές μας και πόσα «βήματα κάναμε» προς ένα καλύτερο αύριο.

Αν κάνεις και εσύ join το running group της Intersport μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν και το super cool μπλε T-Shirt, που βλέπεις να φορούν οι αγαπημένοι σου influencers που συμμετέχουν στους adidas runners. Δηλαδή η αθλητική δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη, η σχεδιάστρια μόδας Νάντια Ράπτη, η σύζυγος του Γ. Καράβα και επιχειρηματίας Ραφαέλα Ψαρού, ο αθλητής parkour Δημήτρης DK Κυρσανίδης και ο ηθοποιός Bασίλης Μίχας. Aλλά και το team της adidas, η Αλεξάνδρα Ρίζου Καλοδήμα, ο Coach Zarou (aka Βαγγέλης Ζαρουχλιώτης), η Ελεάννα Λίμα και ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης. Το T-Shirt μπορείς να το βρεις στα καταστήματα Intersport στην Ερμού, στη Νέα Ερυθραία, στο The Mall Athens και στο Cosmos στη Θεσσαλονίκη, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου ποδηλατικό κολάν ή shorts και το πιο δημοφιλές running παπούτσι της adidas, το Ultraboost 21 Parley. Το ζευγάρι αυτό που σέβεται τις αρχές της βιωσιμότητας, είναι κατασκευασμένο από Primeblue, ένα ανακυκλωμένο υλικό υψηλών επιδόσεων που περιέχει Parley Ocean Plastic, πλαστικό δηλαδή που έχει καθαριστεί από τους ωκεανούς. Είναι 50% υφασμάτινο sto επάνω μέρος, από το οποίο το 75% είναι Primeblue νήμα, όχι από παρθένο πολυεστέρα και ειδικά σχεδιασμένο για απορρόφηση κραδασμών και απίστευτη επιστροφή ενέργειας.

αδ2

Μπες στο app, φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου, δήλωσε συμμετοχή στην running team της Intersport και ετοιμάσου να τρέξεις για τους ωκεανούς, για τη φύση, για ένα καλύτερο περιβαλλοντολογικό μέλλον και φυσικά για εσένα την ίδια! Απόλαυσε τη διαδρομή και βοήθησε τον κόσμο να γίνει περισσότερο βιώσιμος!