Η Beyoncé φοράει τα διαμάντια της Audrey Hepburn 60 χρόνια μετά το Breakfast at Tiffany's

Νατάσσα Σχοινά
Η Beyoncé φοράει τα διαμάντια της Audrey Hepburn 60 χρόνια μετά το Breakfast at Tiffany's

Η διάσημη τραγουδίστρια στον πιο elegant ρόλο της μέχρι στιγμής.

Ήταν 1961 όταν κυκλοφορούσε το Breakfast at Tiffany’s. Η ταινία που γράφτηκε από τον George Axelrod, προσαρμοσμένη από το ομώνυμο βιβλίο του Truman Capote (1958). Η Audrey Hepburn ήταν μία οπτασία. Μία ιέρεια του στυλ, από αυτές που παρακολουθείς, θαυμάζεις και σου μεταφέρουν άκοπα την κλασική τους γοητεία.

To μαύρο, σατέν φόρεμα του οίκου Givenchy σε συνδυασμό με τα vintage γάντια, τα διαμάντια και τα γυαλιά ηλίου δημιούργησαν το απόλυτο look που έμεινε διαχρονικά συνδεδεμένο με την ποιότητα, την κομψότητα, τη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό.



Η Beyonce στη νέα καμπάνια του οίκου

Τώρα, 60 χρόνια μετά την εικονική ταινία, η Beyoncé φοράει το 128,54 καρατίων Tiffany Diamond που είχε φορέσει η Hepburn μαζί με μία λίστα από άλλα κοσμήματα πολυτελείας.

Beyoncé: Κυκλοφορεί νέα συλλογή για το brand «Ivy Park» με έμπνευση από το Rodeo

Όπως θα περίμενες, το επιβλητικό κίτρινο διαμάντι κοσμεί μία μεγάλη αλυσίδα με πάνω από 100 καράτια διαμαντιών που και αυτά με τη σειρά τους ντύνουν την πλάτη της τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CS6BCqoLqGv

«Η Beyoncé και ο Jay-Z είναι η επιτομή του μοντέρνου love story. Ως brand που πάντα υποστήριζε την αγάπη, τη δύναμη και την έκφραση του εαυτού, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πιο εικονικό ζευγάρι που να μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τις αξίες μας. Νιώθουμε τιμή που έχουμε τους Carters ως μέρος της οικογένειας της Tiffany», είπε ο executive vice president του προϊόντος και των επικοινωνιών Alexandre Arnault.

Το κολιέ που φόρεσε η Lady Gaga στα Oscars το έχεις ξαναδεί... στην Audrey Hepburn!