The Magical Forest της KALOGIROU για τη σεζόν F/W 2021

The Magical Forest της KALOGIROU για τη σεζόν F/W 2021

Ένα μοναδικό ταξίδι στη μαγεία της φύσης η νέα καμπάνια της εταιρίας.

Η ιστορική αλυσίδα KALOGIROU, εισέρχεται δυναμικά στη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 παρουσιάζοντας τη νέα καμπάνια ‘‘The Magical Forest’’, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται η μαγεία της φύσης. Το εντυπωσιακό fashion film και το φωτογραφικό υλικό, δημιουργούν μια καμπάνια ωδή στην αξία της φύσης, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η κομψότητα και το σύγχρονο στυλ που αποπνέει η KALOGIROU, μπορεί να μας συνοδέψει σε κάθε μας ταξίδι, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η ιστορία της νέας καμπάνιας KALOGIROU ‘‘The Magical Forest’’ εξελίσσεται στο δάσος, όπου μια παρέα φίλων περνά την ημέρα της ανάμεσα στα δέντρα και τη λίμνη, μαγεμένη από την ομορφιά της φύσης. Οι εικόνες από τα μοναδικά τοπία εναλλάσσονται καθ΄όλη τη διάρκεια του film, μέσα σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα που αποπνέει κομψότητα, ιδαίτερη αισθητική και εξαιρετικό στυλ, όπως ακριβώς τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της KALOGIROU για τη νέα σεζόν.

01. KALOGIROU FW21 The Magical Forest

Όσο η ιστορία εξελίσσεται, ο θεατής μεταφέρεται σ΄ένα ονειρεμένο τοπίο, όπου οι πρωταγωνιστές γίνονται σταδιακά ένα με τη φύση, παίρνοντας ο καθένας μια διαφορετική μορφή της. Λίγα λεπτά πριν το film ολοκληρωθεί, οι πρωταγωνιστές ξυπνούν κάτω από ένα ‘‘μαγεμένο’’ δέντρο με ευχές και προϊόντα της KALOGIROU, αφήνοντας τον θεατή να αναρωτιέται εάν όλα όσα διαδραματίστηκαν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της KALOGIROU είναι παρόντα σε όλο το ‘‘μαγευτικό ταξίδι’’ των πρωταγωνιστών και δένουν αρμονικά με το τοπίο.

02. KALOGIROU FW21 The Magical Forest

Το fashion film της νέας καμπάνιας ‘‘The Magical Forest’’ είναι γεμάτο εικόνες και χρώματα από το περιβάλλον, θέλοντας να υπογραμμίσει το μεγαλείο του και ταυτόχρονα το σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή του ανθρώπου. Το film συνδέει με μοναδικό τρόπο το διαχρονικό στοιχείο της φύσης με το μοντέρνο, δηλαδή τους νέους πρωταγωνιστές, όπως ακριβώς η KALOGIROU, μέσα από τις συλλογές της , συνδέει τη διαχρονικότητα και τη διαρκή εξέλιξη, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

09. KALOGIROU FW21 The Magical Forest

Η KALOGIROU, μέσα από τη νέα καμπάνια ‘‘The Magical Forest’’ για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021, υπογραμμίζει τη σημασία της φύσης, η οποία ουσιαστικά είναι προέκταση του εαυτού μας, όπως ακριβώς και τα υποδήματα του brand, που μας οδηγούν σε ένα απελευθερωτικό μαγικό ταξίδι απαράμιλλου στυλ και κομψότητας.

Film by: Christos Theologou| Photographer: Rene Hebermacher | Creative Direction - Set design: Nikos Yfantis | Styling: Lazaros Tzovaras | Hair styling: Jose Quijano| Make up: Yannis Siskos| Production management: Avion Films

-// -

Kalogirou Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |

Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

ΚΥΠΡΟΣ: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

Online Store: www.kalogirou.com

Σχετικά με τον Όμιλο FAIS

O Όμιλος FAIS, με ιστορία 41 ετών και ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα σημάτων αντιπροσώπευσης, ενώ εξελίσσει διαρκώς τη λιανική του παρουσία μέσα από σημαντικές επενδύσεις. Στο χαρτοφυλάκιό του διαθέτει περισσότερα από 45 ισχυρά και καινοτόμα brands, μακροχρόνιες συνεργασίες, καθώς και ένα διευρυμένο εμπορικό δίκτυο με μεγάλη ποικιλία στα κανάλια διανομής του. Ο Όμιλος σήμερα απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζομένους στην Ελλάδα, ενώ επεκτείνεται δυναμικά σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο.

Σχετικά με την KALOGIROU

Το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία «Καλογήρου» άνοιξε το 1890 στο κέντρο της Αθήνας και για περισσότερο από 130 χρόνια η ιστορική εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία πολυτελών υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ. Σήμερα, με ανανεωμένη ταυτότητα, η αλυσίδα KALOGIROU αποτελείται από 10 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και το e-shop Kalogirou.com, προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και τον άνδρα.

Εκτός από την ομώνυμη Handmade-in-Greece σειρά KALOGIROU COLLECTION, η αλυσίδα διαθέτει στο brand portfolio της περισσότερους από 40 εμβληματικούς αλλά και ανερχόμενους οίκους μόδας και σχεδιαστές του εξωτερικού, γεγονός που την έχει καταχωρήσει στη συνείδηση του καταναλωτή ως τον απόλυτο προορισμό για luxury shopping.

Παραμένοντας πιστή στις αξίες της από το 1890 έως σήμερα, η KALOGIROU διακρίνεται για την προσήλωση στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, την άριστη ποιότητα και το εξαιρετικό service, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, παρέχοντας στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία shopping με exclusive συλλογές, αποκλειστικά προνόμια και πολλές ακόμα premium υπηρεσίες.

Το 2017 η KALOGIROU εγκαινίασε μια νέα εποχή ως θυγατρική του Ομίλου FAIS , που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής εμπορίας προϊόντων μόδας για περισσότερες από 4 δεκαετίες.