Αποστολή Λονδίνο: Οι τάσεις για τα νυφικά τη χρονιά που μας έρχεται

Αποστολή Λονδίνο: Οι τάσεις για τα νυφικά τη χρονιά που μας έρχεται

Όπως παρέλασαν στο μεγαλύτερο bridal catwalk του Ηνωμένου Βασιλείου

Το 2012 μπορεί να είναι περίεργο νούμερο, θα είναι όμως και αυτό γεμάτο από γάμους. Το Queen.gr βρέθηκε στο Λονδίνο, στο μεγαλύτερο bridal fashion show, όπου συγκεντρώνονται μεγάλα ονόματα της μόδας και ταλαντούχοι σχεδιαστές, επιβάλλοντας τις τάσεις στο bridal wear.

Τι θα φορέσουμε λοιπόν, για να είμαστε in style την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας;

Κατ' αρχάς και χωρίς να το περιαυτολογήσουμε, η πασαρέλα που έκανε τη διαφορά, τόσο από στυλιστική σκοπιά, όσο από υλικά και πρωτοτυπία ήταν ελληνική- και τα εύσημα ανήκουν στη Βικτώρια Κυριακίδη. Αυτό έχει άλλο ένα θετικό: τα εν λόγω νυφικά είναι προσβάσιμα στο ελληνικό κοινό!

Οι διάσημοι οίκοι, όπως είχαμε πάρει ήδη μία γεύση από Oscar de La Renta, Carolina Herrera και Isaac Mizrahi επιμένουν στο κλασικό πλουμιστό Marenge, μπομπονιερέ νυφικό με τούλι και στρας. Κάποιοι άλλοι όπως η Vera Wang διαφοροποιούνται και θυμίζουν star του σινεμά δεκαετίας '30. Alan Hannah, Anoushka G, Matthew Williamson, Raimon Bundo, Yolan Cris, Cymbeline, Ian Stuart, Stephanie Allin, Stewart Parvin και πολλά ακόμη ονόματα της bridal βιομηχανίας διέσχισαν την πασαρέλα.

Τι είδαμε; Τα νυφικά των μεγάλων οίκων για το έτος 2013 συνεχίζουν τη ρομαντική τάση του 2012. Νυφικά με έντονη την αγνότητα και τον ρομαντισμό θα βρεθούν σε όλα τα καταστήματα.
Το vintage στυλ, που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια και στο χώρο του νυφικού, κυριαρχεί. Μεγάλοι σχεδιαστές επηρεασμένοι από μεγάλες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες του '50 και '60, όπως η Μερλιν Μονρόε, η Γκρεις Κέλλυ καθώς και η Μπριζίτ Μπαρντό, προσαρμόζουν τα νυφικά τους πάνω στο ύφος των παραπάνω κυριών.

Ακόμα, μια σημαντική επιρροή των οίκων μόδας νυφικών είναι οι δύο πριγκιπικοί γάμοι, που έγιναν πρόσφατα. Θα βρείτε νυφικά φορέματα, που θα θυμίζουν έντονα τους πριγκιπικούς γάμους. Γενικά, τα νυφικά του 2013 έχουν ανοιχτά ντεκολτέ, στράπλες σε σχήμα καρδιάς και μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Δε θα λείπουν φυσικά τα μεγάλα βολάν, οι περίπλοκες δαντέλες και τα κεντημένα μπούστα και ζώνες με κρύσταλλα Swarovski.

Οι fashion editors και το κοινό όμως, ζήτησαν κάτι διαφορετικό- πιο φρέσκο και ταυτόχρονα θηλυκό με δυναμικά στοιχεία. Όσοι τόλμησαν, κέρδισαν και ο οίκος Victoria Kyriakides σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Ξεφυλλίστε το bridal gallery και πάρτε ιδέες, από τα καλύτερα που ξεχωρίσαμε. Εμείς πάντως μετά από όσα είδαμε και αγγίξαμε, θα επιμείνουμε ελληνικά, με έμφαση στο χειροποίητο, το μετάξι, τη γαλλική δαντέλα, το μακραμέ και την καινοτόμο γλυπτική με οργάντζα. Ποιος ο λόγος να είστε μία κοινότυπη νύφη, όταν μπορείτε να κάνετε τη διαφορά; Για να απολαύσετε στιγμές από το show της Victoria, πατήστε εδώ! Όπως είναι φυσικό δεν μπορούμε να το μπλέξουμε με τα υπόλοιπα...