H Victoria Kyriakides εντυπωσίασε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βελιγράδι (backstage&catwalk photos)

H Victoria Kyriakides εντυπωσίασε εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Βελιγράδι (backstage&catwalk photos)

Σε ένα φαντασμαγορικό fashion show αποκλειστικά για εκείνη...

Πάει λίγος καιρός που έλαβε χώρα το φαντασμαγορικό της show, ύστερα απο επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι, και του πρακτορείου μοντέλων FABRICA, η Victoria Kyriakides, πραγματοποίησε ένα προσωπικό show με έντονο το Ελληνικό στοιχείο, στην καρδιά του Βελιγραδιου. Η βραδιά αυτή, αποτέλεσε το δεύτερο και τελευταίο μέρος του event "BELGRADE FASHION NIGHTS" που άνοιξε ο PIERRE CARDIN αυτοπροσώπως, με το defile του στις 9 Ιουνίου 2012 και έκλεισε η VICTORIA KYRIAKIDES στις 5 Ιουλίου.

Στο show παρουσιάστηκε η full collection για το 2013, ύστερα απο την πρωτη παρουσίαση της στο catwalk του Λονδίνου, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τον Μάιο. Με την πρώτη ενότητα της συλλογής, την Greek chic και "Futuristic Grecian"σειρά, η σχεδιάστρια ανοιξε το show. Τα αέρινα ολομεταξα φορέματα με τον γεωμετρικο και minimal σχεδιασμό, που τη χαρακτηρίζει, έδωσαν τη θέση τους στην jazzy και Bohemian ενότητα με international, high fashion, χαρακτήρα.

Το defile, τίμησαν με την παρουσία τους, η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ο Έλληνας πρέσβης και διπλωμάτες, ο δήμαρχος του Βελιγραδιου και άλλες σημαντικές προσωπικότητες.
Το styling μάγευσε, το ελληνικό spirit γέμισε τις καρδιές όλων, έντονα συναισθήματα φιλίας, απο την Πριγκίπισσα Αικατερίνη που συνεχάρει την Σχεδιαστρια και της ευχήθηκε να συνεχίσει με επιτυχία τη διεθνή της πορεία, καθώς και από τον Έλληνα πρέσβη και τους επίσημους που παρέθεσαν δείπνο προς τιμή της σχεδιαστριας, μετά την σαραντάλεπτη συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Το styling πλαισίωσαν τα μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα της THALLO που σχεδιάστηκαν για το συγκεκριμένο defile. Τα παπούτσια ήταν από την Tsakiris-Mallas και την Victoria Kyriakides.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό Victoria Kyriakides: To Grecian chic show που έκανε το Λονδίνο να παραμιλάει...

Aποστολή Λονδίνο: Αποκλειστικά το backstage του show της Victoria Kyriakides

Fashion πρωτοπορία: Bloggers αναλαμβάνουν την καμπάνια συλλογής νυφικών για το 2013