3 διαφορετικά κορίτσια, 3 outfits και 1 υπέροχο καλοκαίρι στην πόλη!

3 διαφορετικά κορίτσια, 3 outfits και 1 υπέροχο καλοκαίρι στην πόλη!

…στο RIVER WEST βρίσκεις ό, τι χρειάζεσαι για να κάνεις το summer in the city απόλυτα στιλάτο και άνετο!

Αγαπημένες μας φίλες,

Ξέρουμε ότι πολλές από εμάς θα κάνουμε καλοκαίρι στην πόλη. Είτε εξαιτίας της δουλειάς, είτε για τον οποιονδήποτε λόγο… Ε και;! Μπορεί όταν ακούς τη λέξη «διακοπές» να σκέφτεσαι νησιά αλλά οι πόλεις είναι εξίσου υπέροχες, έτοιμες να σου δείξουν μία πιο relaxed πλευρά που δεν βλέπεις όλο τον υπόλοιπο καιρό! Είσαι λοιπόν έτοιμη να περάσουμε τέλεια και με στιλ στην πόλη μας;

Κάνοντας την συνηθισμένη μας βόλτα στο RIVER WEST αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε τρία διαφορετικά «πακέτα» για τα κορίτσια που θα μείνουν στην πόλη! Διαλέξαμε λοιπόν outfits και γεμίσαμε μικρά νεσεσέρ για εσένα που θα μείνεις στο κλινών άστυ είτε είσαι αθλητικός τύπος, ρομαντικός ή κλασικός! Τρία εντελώς διαφορετικά look μεταξύ τους και ένα από αυτά μπορεί να είναι το δικό σου!

Η Athleisure gal

Στο κατάστημα της Adidas ανακαλύψαμε το τέλειο mini φόρεμα. Σε σομόν χρώμα για να αναδείξει το μαύρισμα σου και φυσικά άνετο για τις βόλτες σου στην πόλη. Και μιας που μιλήσαμε για άνεση… τα αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητα (και stylish), no;

nooo

Η μεγάλη τσάντα σε μπλε σκούρο εμπριμέ χρώμα, είναι τέλεια για να χωρέσεις όσα πράγματα θέλεις και για να «σπάσεις» την μονοχρωμία του συνόλου σου. Ένα jockey καπέλο ας το έχεις καλού κακού για να προστατευθείς από τον ήλιο. Βέβαια, αν επιλέξεις να κάνεις τα ψώνια σου στο RIVER WEST, ο ήλιος δεν θα σε απασχολήσει ούτε και η ζέστη! Το δροσερό του περιβάλλον είναι τέλειο για το καλοκαιρινό σου shopping!

shoppijng

Ένα μικρό νεσεσέρ είναι ό, τι πρέπει για να χωρίσει τα καθημερινά σου απαραίτητα και το συγκεκριμένο που θα βρεις στα Gallerie de Beaute (στο 1ο επίπεδο του RIVER WEST) είναι τέλειο και… on point! Tα μόνα που χρειάζεσαι λοιπόν για μία μέρα στην πόλη είναι βεβαίως το αντηλιακό σου και το Shiseido, UV Protective SPF 30 είναι ό, τι πρέπει. Το άρωμά σου πρέπει να είναι φρέσκο και δροσερό και θέλουμε οπωσδήποτε να μυρίσεις το funky Moschino Fesh Couture με το πρωτότυπο μπουκάλι! Τέλος, μιας που είναι καλοκαίρι θέλουμε να βάλεις χρώμα σε νύχια και χείλη και θα το καταφέρεις πολύ απλά! Στο stand της Maybelline που θα βρεις μέσα στα Gallerie de Beaute υπάρχουν δεκάδες δροσερές αποχρώσεις για τα χείλη σου! Εμείς επιλέξαμε το Super Stay Matte Ink γιατί είναι ματ και δεν φεύγει με τίποτα. Μία ακόμη στάση στο booth της Seventeen και θα βρεις το τέλειο για εσένα βερνίκι! Εμείς διαλέξαμε ένα κόκκινο για το τέλειο color blocking.

Η classic-modern lady

Πολλά κορίτσια ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και λατρεύουν να συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο. Η Toi & Moi είναι ιδανική για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα τέτοιο σύνολο!

synolo

Συνδύασα λοιπόν μία animal print, ανάλαφρη μπλούζα με ένα ψηλόμεσο μαύρο σορτς που θα του δώσει την «ένταση» που χρειάζεται ένα βραδινό σύνολο. Τα κοκάλινα σκουλαρίκια είναι το «must have» του καλοκαιριού και φυσικά δεν λείπουν από το σύνολο.

Ένα ακόμη hot trend της σεζόν είναι τα πέδιλα με τετράγωνο τακούνι που φυσικά θα σου δώσουν την άνεση που θέλεις και ταιριάζουν πολύ με το σύνολο. Τέλος, η κίτρινη τσάντα έρχεται σαν τελευταία «πινελιά» για να ολοκληρώσει όλο το look!

look

Τα beauty essentials για εσένα είναι αυτονόητα… Ένα σούπερ κλασικό άρωμα όπως το Bronze Goddess είναι το απόλυτο για τις καυτές βραδιές στην πόλη όπως επίσης η Hypnose Drama Mascara για βλεφαρίδες που μαγνητίζουν. Το κόκκινο κραγιόν είναι must και το Ruby Woo δεν είναι τυχαία το best selling κραγιόν της MAC. Φυσικά πρέπει να τονίσεις το μαύρισμά σου και το Diorskin Nude Bronzer του οίκου Dior θα σε βοηθήσει τόσο όσο πρέπει! Tέλος, ένα stylish μικρό νεσεσέρ είναι ό, τι πρέπει και στα Gallerie de Beaute θα βρεις δεκάδες επιλογές. Εμείς λατρέψαμε αυτή τη μπεζ και ουδέτερη εκδοχή.

Το ρομαντικό κορίτσι

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία τότε στo Mango θα βρεις αυτό το φόρεμα το οποίο θα βγάλει όλη την ρομαντική πλευρά σου. Με τράβηξε το ανάλαφρο, εμπριμέ κίτρινο μοτίβο που το καθιστά το απόλυτα θηλυκό ρούχο.

rouxooooo

Ταίριαξε τέλεια με αυτό το χαριτωμένο clutch, (γίνεται και belt bag), σε απαλό κίτρινο για να «χάνεται» μέσα στο φόρεμα και να μην τραβάει την προσοχή. Αν βγεις μια απογευματινή βόλτα τα γυαλιά επιβάλλονται και αυτά είναι stylish και πρακτικά.

Τέλος τα κίτρινα, σουέτ mules θα δώσουν μια «δυναμική» στο όλο σύνολο αποπνέοντας παράλληλα θηλυκότητα!

thilikothta

Μπορεί το outfit σου να κινείται στους τόνους που είναι στη μόδα αλλά μέσα σου νιώθεις ροζ… σε ξέρουμε καλά! Επιλέξαμε λοιπόν ένα ρομαντικό φλοράλ νεσεσέρ που θα λατρέψεις και το άρωμα Candy του οίκου Prada που είναι γλυκό αλλά παράλληλα μυστηριώδες! Ένα bronzer σου είναι επίσης απαραίτητο για να τονίσεις το τέλειο μαύρισμά σου και το ArtDeco Bronzer είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Το ουδέτερο nude κραγιόν της Radiant θα αφήσει τα όμορφα μάτια σου να τραβήξουν όλο το ενδιαφέρον και μιας που μιλήσαμε για μάτια… η μάσκαρα Clump Defy False Lash Extensions του Max Factor είναι η ιδανική για να σου χαρίσει βλεφαρίδες μεγάλες, γυριστές και τέλεια διαχωρισμένες. Είναι εξάλλου καλοκαίρι και δεν χρειάζεσαι πολλά!

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις λοιπόν και αν αυτό το καλοκαίρι θα είναι το δικό σου summer in the city, μία βόλτα από το RIVER WEST επιβάλλεται αφού εκεί θα βρεις συγκεντρωμένα μέσα στον πιο cool (μεταφορικά και κυριολεκτικά) χώρο όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις το πιο στιλάτο καλοκαίρι! Και που ξέρεις… Ίσως να βρεθούμε σε ένα από τα τέλεια καταστήματα!

Φιλιά πολλά!